Finále se blíží, jak to dopadne s Prometheem?

Finále se blíží, jak to dopadne s Prometheem?

23.5.2017 16:00


Poslední bitva mezi Oliverem a Prometheem je na spadnutí. Hlavní padouch této série ukázal, co umí, a proto jsme zvědaví, jak ho Oliver porazí. Nebo ho neporazí?


Každá řada seriálu Arrow skončila finálním rozuzlením, ve kterém se proti sobě postavili Oliver Queen a jeho úhlavní padouch. Každá série však skončila jinak. V první řadě Oliver porazil Malcolma, ale ten v podstatě vyhrál, protože přežil, a ještě k tomu stihl zničit značnou část města. Ve druhé sérii musel Oliver čelit Sladeu Wilsonovi, kterého Oliver v rozhodujícím momentu nezabil.

Třetí a čtvrtá série skončily podobně, ale vždy s jiným kontextem. Nejdříve se Oliver vypořádal s Ra'sem al Ghulem, kterého zabil, aby tak na jeho místo mohl dosadit Malcolma. Poté čelil Damienu Darhkovi, kterého taktéž zabil, a jako Oliver Queen se stal starostou města.

Pátá série přinesla skutečně pozoruhodného padoucha, který se nám dlouhou dobu nechtěl odhalit. Tento charismatický nepřítel ukázal, že Olivera jasně poráží. Pokud se v tomto duchu nesla celá série, dopadne takto i finále?

(Foto: CW)

Nejvíce fanoušky pochopitelně zajímá, zda Prometheus přežije. Co se týče úhlavních padouchů, tak se Oliverovi zatím povedlo zabít dva, o jednom si myslel, že ho zabil, ale nestalo se tak, a jednoho, Deathstrokea, ušetřil. Když Oliver porazí Promethea, tak co s ním udělá? Zabije ho, nebo ho opět předhodí spravedlnosti?

Mnohem zajímavější konec by byl, kdyby Prometheus dokázal Olivera porazit. Pokud by se tak stalo, tak by se jednalo o Oliverův nejhorší výsledek na konci série, protože ho zatím nikdo neporazil, tedy jen Malcolm v první řadě, ale ten vyhrál pouze částečně. Dokázal by Prometheus porazil Olivera? Pokud ano, co by s ním ve finální chvíli udělal?

Tak i tak bychom se měli ve finále dočkat nějaké smrti, popřípadě má být někdo natolik zraněn, že bychom se o osudu této postavy dozvěděli až na začátku šesté série.

Co myslíte, vyhraje Oliver, nebo Prometheus? Pokud vyhraje Oliver, tak co udělá s Prometheem?


Jít na Arrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!