Michael Rowe: Deadshot je skvělý, chtěl bych si ho opět zahrát

Michael Rowe: Deadshot je skvělý, chtěl bych si ho opět zahrát

15.7.2017 18:00


Postava Deadshota je obecně mezi fanoušky oblíbená, a to jak v seriálu Arrow, tak i ve filmovém světě DC Comics. Představitel seriálového Deadshota, Michael Rowe, řekl pár věcí ke své postavě, ke svému odchodu a k možnému návratu.


Před pár dny poskytl herec Michael Rowe rozhovor, který byl zaměřen čistě na postavu Floyda Lawtona, kterého hrál v seriálu Arrow. Nejdříve řekl, že ho tato postava neskutečně baví, a proto, kdyby ho tvůrci požádali, aby se vrátil, tak by to ihned udělal.

Hercova upřímnost byla skutečně znát, protože začal otevřeně mluvit o pravých důvodech, proč jeho postava již v seriálu není. Dle něj za vše můžou filmy s tematikou DC Comics, které poručily, aby se seriál Arrow zbavil Deadshota, aby nedocházelo ke zbytečnému porovnání seriálové a filmové verze. Rowe zároveň řekl, že tvůrci měli se seriálovou Suicide Squad velké plány, což znamená, že bychom se dočkali i více Deadshota. K tomu však kvůli výše uvedenému důvodu nakonec nedošlo.

(Deadshotovi stačilo jen pár epizod k tomu, aby se stal oblíbeným. Foto: CW)

Michael Rowe je optimista, a proto řekl, že podle něj seriálový Deadshot není mrtvý z jednoho prostého důvodu – nikdy jsme neviděli jeho mrtvolu. Tím pádem je tu vždycky možnost, jak Deadshota přivést zpátky do seriálu. Například na začátku páté série k tomu došlo, ale to bylo jen formou halucinací.

Nakonec herec prozradil, že kdyby se vrátil, tak by chtěl vidět spolupráci své postavy a Deathtrokea, protože by se mohlo jednat o zajímavou i zábavnou kombinaci.

Zdroj článku: Comic Book


Jít na Arrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!