Producentka Wendy Mericle mluví o potenciálních linkách šesté řady

Producentka Wendy Mericle mluví o potenciálních linkách šesté řady

22.5.2017 17:00


O šesté sérii Arrowa toho víme pochopitelně velmi málo, ale už nyní nás tvůrkyně Wendy Mericle láká tím, že říká, čeho všeho bychom se v pokračování mohli dočkat.


Tvůrci seriálu Arrow již pomalu připravují děj, který nám představí v šesté sérii. O další řadě víme zatím to, že se na jejím začátku dozvíme, zda všechny postavy přežily události z finále páté řady. Zároveň se v šesté sérii objeví i Vigilante, u kterého by možná mohla být odhalena jeho identita.

Výkonná producentka Wendy Mericle prozradila, že se v šesté sérii také zaměří na to, jak Oliver dokáže zvládat starostování i strážcování zároveň: „Všechno to starostování ho dobře kryje, ale myslím, že se na tohle zaměříme v šesté řadě, tedy i na to, jak to všechno zvládá.“

(Foto: CW)

Kromě toho se šestá řada ponese v duchu nového odkazu. Začátek páté řady vypadal podobně, protože ten byl odkázán mrtvé Laurel Lance. Pokud se v šesté řadě dočkáme uctění nového odkazu, tak komu bude věnován? Někomu, kdo možná zemře na konci páté řady, nebo někomu zcela jinému?

Zdroj článku: Comic Book


Jít na Arrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!