Tvůrci a herci si z nás dělají srandu: Manu Bennett je zpět

Tvůrci a herci si z nás dělají srandu: Manu Bennett je zpět

20.5.2017 14:00


Přání mnoha fanoušků seriálu Arrow byla vyslyšena. Manu Bennett se po dvou letech vrátil do seriálu, aby si alespoň posledním díle páté série pořádně zařádil.


Pokud naše stránky sledujete pravidelně, tak jste určitě zaznamenali články, které se věnovaly návratu Manu Bennetta do seriálu Arrow. Nejdříve Stephen Amell oznámil, že se Manu Bennett vrací do seriálu, což však ihned následující den vyvrátil samotný představitel Sladea Wilsona, který se divil, kde na tuto informaci přišel.

V tu chvíli byl však na natáčení spatřen Deathstrokeův kaskadér, díky čemuž jsme měli již jasno – Bennett se v seriálu neobjeví. Kartami však tentokrát zamíchal samotný tvůrce Marc Guggenheim, který řekl, že se Bennetta nedočkáme, ale uslyšíme alespoň jeho hlas.

(Foto: CW)

Bennettovu návratu nenahrávalo ani to, že aktuálně natáčí seriál The Shannara Chronicles na Novém Zélandu, což je v porovnání s natáčecím místem seriálu Arrow na druhé straně zeměkoule. Zároveň Manu Bennett zveřejnil několik příspěvků na sociálních sítích, kde se proti seriálu Arrow očividně stavěl (například jeho lámání šípu).

Vše je nakonec úplně jinak, a popravdě, ještěže tak. Manu Bennett se jako Slade objevil ve dvaadvacátém díle Missing, ve kterém stihl říct svou klasickou hlášku: „Nazdar, chlapče.“ Nejenom, že v epizodě zazněl jeho hlas, ale dočkal se i své scény. A podle upoutávky k dalšímu dílu (a prodloužené upoutávky) to vypadá, že si ho v poslední epizodě páté řady užijeme až až.

Jste rádi, že jsme se Manu Bennetta nakonec skutečně dočkali?


Jít na Arrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!