Dočkáme se ve třetích Avengers Iron Manovy asgardské zbroje?

Dočkáme se ve třetích Avengers Iron Manovy asgardské zbroje?

16.5.2017 13:00


Představitel Iron Mana, Robert Downey Jr, nedávno na svém Facebooku sdílel fotografie, které by mohly značit přítomnost Asgardské zbroje v Avengers: Infinity War. Jedná se skutečně o jakési naznačování nebo jsou fanoušci vedle?


Robert Downey Jr nedávno na svém Facebooku zveřejnil fotografie Iron Manovy zbroje, které okomentoval větou: „Nikdo nedělá zbroje tak dobře jako Asgard“. Fanoušci hned začalo polemizovat, zda se podobné zbroje nedočkáme v nadcházejícím filmu o Avengers, kde se patrně všichni hrdinové spojí v bitvě proti Thanosovi. Podobná zbroj by jistě smysl v příběhu měla, jelikož budou stát proti silám, se kterými se ještě nesetkali.

Ony fotografie jsou původem od profesionální dílny Prince Armory, která se zabývá ruční výrobou zbrojí, kostýmů a výrobků z kůže. Samotné foto pochází někdy z roku 2015 a zbroj není určená k prodeji. Je samozřejmě možné, že Downey si jenom prohlížel obrázky na internetu a tuto zbroj nalezl. Člověk ale nikdy neví a něco podobného možná opravdu uvidíme.

Nahrává tomu i obsazení Petera Dinklage, kterému byla původně přisuzována role trolla Pipa, jehož účast byla v komiksu Infinity Gauntlet dosti podstatná. Kvůli záhadné roli si herec nechal obarvit vlasy do zrzava, díky čemuž fanoušky napadl první právě Pip. Dalším zrzavým prckem je však také trpasličí král Eitri, který pro Asgard vyrobil ty nejlepší zbraně a podílel se také na Iron Manově Asgardské zbroji. Další věc, která tomu nahrává jsou pak nové fotografie Asgardu z natáčení Avengers: Infinity War.

Co myslíte, uvidíme podobně elegantní zbroj nebo jde jen o náhodu? A ve které roli byste Petera radši viděli?

FOTO: Prince Armory, Marvel


Jít na Avengers | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!