Loki bude v Infinity War, prozradil epický trailer na výstavě Disney

Loki bude v Infinity War, prozradil epický trailer na výstavě Disney

16.7.2017 13:10


AKTUALIZACE V americkém Anaheimu byl během Disneyho D23 promítnut trailer k Infinity War. K veřejnosti se bohužel nedostal, jeho celý popis si ale můžete přečíst uvnitř článku. Odhalen byl také celý Black Order, skupina Thanosových stoupenců, které hodlá využít k ukořistění Kamenů nekonečna.


AKTUALIZACE

Na internet unikl trailer z Comic-Conu, který pustili i na výstavě Disney.



„Téměř každý superhrdina, jehož jsme představili, bude v Infinity War,“ řekl divákům na výstavě D23 Expo Kevin Feige. „Produkce tohoto filmu bude jednoznačně ta největší v historii Marvel Studios.“

Pak si přizval na pódium všechny herce, kteří společně ukázali nadšeným divákům první oficiální trailer. Ten nám alespoň slovy popsali uživatel Agent M a portál io9.

Ukázka začala záběry z předešlých filmů Marvel Cinematic Universe, které se týkaly Kamenů nekonečna. Dohromady je jich šest, každý se specifickými vlastnostmi nepředstavitelné síly, a šílený Thanos se je bude snažit sesbírat a přetvořit realitu na svůj obraz.

Trailer začíná zraněným Thorem, který narazí na čelní sklo Milana, vesmírné lodi Star-Lorda. „Setři to!“ vykřikne Rocket, jakoby do skla narazil obzvlášť ošklivý hmyz.

Mantis Thora oživí a ten přivítá Strážce Galaxie nevrle: „Kdo sakra jste?“ (Asi kvůli tomu, že těsně předtím řekl Quill svým kolegům, že „to možná bude nebezpečné, tak ať nasadí vážně obličeje.“) Asgardský hrdina spojí síly se Strážci Galaxie a přivede je na Zemi.

Scarlet Witch manipuluje s hořícími auty a Vision je někde uvězněn. Soudě z jejich výrazů obličeje je čeká něco strašného.

„Smrt ho následuje jako stín,“ slyšíme Mantis, která představuje Thanose.

Najednou se objeví Loki, který nabízí získaný Tesseract někomu vyššímu, než je on.

Další záběr je na Petera Parkera ve školním autobuse, kde se mu postaví chlupy na rukou. Žeby pavoučí smysl?

Vidíme loď, která pravděpodobně přilétá na planetu Zemi. „Máme jednu výhodu,“ míní Tony Stark. „On přichází k nám.“ Zoufalá Mantis stojí s Iron Manem, Thorem, Strangem, Hulkem a dalšími hrdiny.

„Zábava je opravdu to poslední, nad čím přemýšlíte při vytváření rovnováhy ve vesmíru,“ říká Thanos, zatímco se totálně vystrašená Gamora hrabe v troskách Collectorové místnosti. „Ale přináší mi to úsměv na tváři,“ dodává obrovský Thanos procházející portálem na Zem.

Star-Lord se Strangem bojují bok po boku a do akce se zapojuje i Spider-Man s Avengerovským oblekem, který jsme viděli na konci Homecomingu.

V krátkosti vidíme Black Widow s blond vlasy a Kapitána Ameriku se zarostlou tváří.

Winter Soldier s Black Pantherem brání Wakandu s celou africkou armádou.

Iron Man má nový, velmi elegantní oblek a také nové Hulkbuster brnění.

Peter Parker leží na zemi smrtelně zraněn. „Promiň, Tony,“ říká se slzami v očích Iron Manovi, který drží v rukou jeho hlavu.

Thanos drtí Thorovu hlavu. „Můžete utéct, ale osud vás dožene.“ Pak zvedne ruku, na níž má Rukavici nekonečna a s pomocí dvou Kamenů přitáhne a zničí nedalekou planetu (a pokud se scéna odehrává na Zemi, tak je to s velkou pravděpodobností náš Měsíc). Trosky padají na hrdiny Avengers a… střih na titulek filmu.

Natáčení filmu Avengers: Infinity War již skončilo a nyní se pracuje na zatím nejmenovaném Avengers 4. První díl má v kinech premiéru 3. května 2018 a druhý 2. května 2019.

Ve videu a galerii si pak můžete prohlédnout členy Black Orderu, kterými jsou Corvus Glaive, Proxima Midnight, Ebony Maw a Black Dwarf, jehož přejmenovali na Cull Obsidian. Na plátno se nedostala akorát Supergiant, šílená telepatka s modrou kůží.

Thumbnail Play icon

FOTO: Disney


Jít na Avengers | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!