Stane se z Kapitána Ameriky Nomád?

Stane se z Kapitána Ameriky Nomád?

18.7.2017 13:15


Steve Rogers nebyl v komiksech pouze Kapitánem Amerikou. Mezi jeho slavné identity patří například Nomád, kterým byl Steve v jednom z nejpopulárnějších příběhů. Podle nejnovějších zpráv hrdina opravdu nasadí novou masku. Jak moc to ovlivní budoucí příběhy?


Mnoho lidí po Občanské válce čekalo, zda se z Kapitána Ameriky stane Nomád – hrdina bez státu. Podle nejnovějších informací to vypadá, že Rogers opravdu nasadí nový kostým a vzdá hold populární komiksové sérii. V traileru k Infinity War byl údajně Steve s plnovousem, který je typický spíše pro jeho představitele. Nomád sice chodil s vyholenou tváří, ale dává smysl, že by to chtěli tvůrci nějak odlišit a dát uprchlíkovi divočejší vzhled.

Kostým nemáme čekat úplně stejný, ale uvidíme určitou inspiraci. Nomád je určitě zajímavé období Rogersova života, ale kostým přeci jen neměl úplně dokonalý. Oblek nebude pravděpodobně obsahovat plášť a kopírovat bude pouze barevné složení. Capův štít má momentálně v držení Tony Stark. V posledním filmu navíc zmínil, že vytvořil nový prototyp. Uvidíme tedy po Infinity War nového Kapitána Ameriku? BuckyFalcon mají šance určitě vyrovnané, nyní pouze záleží, koho by tvůrci vybrali.

FOTO: Marvel Comics


Jít na Avengers | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!