Nehty inspirované populárními filmy a seriály

Nehty inspirované populárními filmy a seriály

5.4.2023 15:00


Nail art neboli zdobení nehtů je v posledních letech stále oblíbenější. Metoda, kdy můžete předvést svou kreativitu na gelových nehtech a ukázat okolí kus sebe.


Co na nehtech filmových fanoušků letí

Jedním z nejzajímavějších trendů poslední doby jsou nehty inspirované populárními filmy a seriály. Tento trend posunul svět nehtového umění na zcela novou úroveň, kdy tvůrci nehtů vytvářejí návrhy, které vzdávají hold milovaným postavám a scénám z některých z nejznámějších filmů a televizních pořadů všech dob. Od Harryho Pottera po Wednesday, možnosti pro nail art inspirované nejen filmy a seriály jsou nekonečné.

Populární série měly významný vliv na nail art designs. Jedním z takových příkladů je série Wednesday, která se vyznačuje jedinečnou a osobitou estetikou. Wednesday inspirovala mnoho nehtařek k vytvoření jejich vlastních interpretací. Černobílé pruhy a pavučinové vzory série Wednesday se tak staly oblíbeným motivem v nehtových návrzích.

Zdroj: Michaela Budaiová

Jak docílit jedinečných a zábavných návrhů na gelových nehtech? 

Gelové nehty jsou oblíbenou volbou pro svou odolnost a všestrannost, díky čemuž jsou ideální pro složité vzory, které vyžadují spoustu detailů.

Pro zdobení gelových nehtů doporučujeme nail art gely značky Ruscona, stvořené k vytváření ornamentů a čar. Práce s nimi je skvělá a rychlá, právě díky jejich přizpůsobené konzistenci. Dokonalého výsledku dosáhnete díky štětci DOT nebo tenkému štětci LINER. Teď už se vaší kreativitě meze nekladou.

Zdroj: Michaela Budaiová

Vyzkoušejte tvořit podle krátkého postupu

  1. Začněte klasicky s modelací gelových nehtů.
  2. Nachystejte si potřebné pomůcky – nail art gel, štětec, UV/LED lampu, Flexy TOP.
  3. Na připravené gelové nehty vyberte design, který bude vaším cílem.
  4. Štětec namočte do zvoleného gelu a pomocí linií začněte tvořit (my zvolili art gel black, green a white exclusive french gel). Linie můžete libovolně vytvrzovat v lampě.
  5. Pro docílení matného efektu můžete design zasypat akrylovým práškem a máte hotovo.
  6. Takto hotové nehty dejte polymerizovat do UV/LED lampy.
  7. Pokud chcete docílit lesklého efektu jako je ukázka Wednesday, použijte lesk Flexy top a polymerizujte 2 minuty.

Zdroj: Michaela Budaiová

Inspirace z oblíbených filmů a televizních seriálů může přidat do vašeho nehtového umění nádech zábavy a vzrušení. Inspirujte se na www.rusconashine.com, kde najdete další gelové nehty s designem z filmů a seriálů.

Zdroj anotačního obrázku: Kateřina Těžká



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!