NBC rozšiřuje svou rodinku z Chicaga

NBC rozšiřuje svou rodinku z Chicaga

2.5.2015 13:26


Nejprve byli hasiči, poté následovali policajti a teď? Teď přijdou doktoři. Stanice NBC se rozhodla rozšířit svou úspěšnou rodinku o další pořad z Chicaga. Dále pak objednává dvě seriálové novinky.


Od seriálu Chicago Fire se při jeho nástupu v roce 2012 očekávalo mnohé. Vlastně je to jediný seriál o hasičích (a vůbec o normálních lidských hrdinech), který velká pětka vysílá a také stanici NBC mnohé přinesl. Při svém nástupu v roce 2012 šlo o nejsledovanější pořad stanice NBC. Úspěch rozhodl o tom, že stanice pořídí seriálu bratříčka. Když mají v Chicago hasiče, musí tam mít i policajty, ne?

Proto jsme se v roce 2014 dočkali pokračování této značky a na obrazovkách se objevilo Chicago P.D.. Málokdo by čekal, že i policajti budou bodovat téměř stejně dobře jako hasiči, ale oni bodují.

Není tak divu, že NBC přichází s dalším pokračováním této úspěšné franchisy. Od nové seriálové sezóny se můžeme těšit na Chicago Meds. Budeme tedy sledovat chicagské doktory v akci a zcela jistě nás čeká celá řada různých propojení mezi všemi třemi seriály.

Čeká nás tam napínavá emoční jízda v té nejvíce vytížené nemocnici, kterou drží pohromadě ten odvážný tým doktorů. Doktoři řeší jedinečné události inspirované běžnými událostmi a kovají mezi sebou pevné vztahy uprostřed pekelného blázince.
Producenti seriálu: Matt Olmstead a Dick Wolf
Scénář: Derek Haas a Michael Brandt
Hrají: Yaya DaCosta (znáte z Chicago Fire jako April Sexton) S. Epatha Merkerson (Law & Order jako Anita Van Buren), Oliver Platt a Laurie Holden.

Kromě doktorů z Chicaga stanice NBC objednává další dvě novinky:

Blindspot

Příběh začíná, když je krásná Jane Doe objevena nahá na Times Square, pokryta záhadnými a propletenými tetováními. Vůbec nemá ponětí, kdo je a jak se tam dostala. Jasné je jen jedno. Jméno agenta FBI Kurta Wallera, které se rýsuje na jejích zádech. Jane, agent Weller a celé FBI si rychle uvědomí, že každý znak na jejím těle představuje zločin, který musí vyřešit. Každý vyřešený zločin je vede blíže k pravdě, kdo je Jane.
Produkce a scénář: Martin Gero a Greg Berlanti
Hrají: Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton, Marianne Jean-Baptiste, Ashley Johnson, Rob Brown, Audrey Esparza, Ukweli Roach.

Heartbreaker

Seriál sleduje osud doktorky Alex Panttiere, která je uznávanou odbornicí na transplantaci srdcí a jednou z mála žen v tomto oboru. Tvrdohlavá a nebojácná Alex vždy operuje za vlastních podmínek. Každý den se vypořádává s nabitým osobním životem, který se může zdát prací na plný úvazek. Zvládá nároky skeptické fakulty, svědomitých internistů a posouvá hranice medicíny do nových výšin. Seriál vznikl na motivy doktorky Kathy Magliato.
Hrají: Melissa George, Dave Annable, Don Hany, Shelley Conn, Maya Erskine, Jamie Kennedy, Joshua Leonard, J. Louis Mills, Rudy Martinez, D.L. Hughley.

Zaujala vás některá z novinek?

Foto: NBC


Jít na Chicago Fire | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!