Hvězdy Chicago Med a Fire se zúčastnily benefičního koncertu

Hvězdy Chicago Med a Fire se zúčastnily benefičního koncertu

23.3.2017 22:10


Čtveřice herců z Chicago Med a Chicago Fire se 20. března zúčastnila benefiční akce Concert For America, která se konala v Chicagu.


Kdo jsou ti talentovaní dobrodinci? Byli to Torrey DeVitto (Natalie Manning), Colin Donnell (Dr. Connor Rhodes), Yuri Sardarov (Brian „Otis“ Zvonecek) a Miranda Rae Mayo (Stella Kidd). Koncert se odehrál v Auditorium Theatre na Rooseveltově univerzitě. Vybrané peníze následně poputují na podporu několika různých dobročinných organizací. Jedná se o Southern Poverty Law Center, National Immigration Law Center, The Sierra Club Foundation, NAACP a National Coalition Against Domestic Violence.

A post shared by Yuriy Sardarov (@yursar)</a> on <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2017–03–19T20:12:56+0­0:00“>Mar 19, 2017 at 1:12pm PDT</time>

Torrey DeVitto už nějaké zkušenosti s koncetrováním má. Od šesti let hraje na housle, a na střední škole byla ve školní kapele. V roce 2004 si zahrála na housle v albu Ray Ray, a v roce 2011 jste ji mohli zaslechnout v albu In Your Dreams. Zahrála i v seriálu Chicago Med, když na střeše nemocnice uspořádali spolu s dalšími kolegy malý koncert.

(Natalie Manning hraje na housle na střeše nemocnice, ep. Brother's Keeper, foto NBC)

Colin Donnell zase hraje na kytaru, a v 17 letech se začal učit zpívat. Na střední škole byl v pěveckém sboru, a také si zahrál ve školním muzikálu. Ve vedlejších rolích se objevil v mnoha muzikálech, například Jesus Christ Superstar, Mamma Mia! či High School Musical on Stage!. Celkově měl skoro 20 divadelních ro­lí.

Miranda Rae Mayo se kromě herectví také občas věnuje zpěvu, ale spíše okrajově. Před necelými dvěma týdny například zpívala národní hymnu na zápase Chicago Bulls. Yuri Sardarov hrál několik menších rolí v divadle.

(Will Halstead hraje na kytaru na své kolaudační párty, ep. Free Will, foto NBC)

Jen je škoda, že se nepřidal ještě Nick Gehlfuss, ten občas hrával na kytaru v irských hospodách. A opět se to promítlo i do seriálu – jakožto Dr. Will Halstead si přivydělával na svatbách hraním na kytaru a zpěvěm.


Jít na Chicago Med | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře