První pohled na třetí sérii aneb již jsme viděli první tři díly

První pohled na třetí sérii aneb již jsme viděli první tři díly

19.5.2017 16:00


Naše redakce měla tu příležitost vidět první tři díly třetí řady Fear the Walking Dead, a proto vám v následujícím článku začátek této série představíme. Pochopitelně se budeme vyhýbat všem spoilerům.


Nová řada seriálu Fear the Walking Dead, která začne na začátku června, odstartovala skutečně netypicky, tedy v porovnání s předchozími sériemi. První tři díly byly netypicky akční, obsahovaly několik šokujících událostí a skutečně nás mile překvapily.

Začátek naváže ihned na události, kterých jsme se dočkali na konci řady předchozí. Nick, Luciana a další lidé byli zajati na hranicích armádou, která na nich dělá „experimenty“. Pohraniční stráž brzy chytí i Travise, Madison a Aliciu, kteří po Nickovi pátrali. Díky tomu se tak rodina konečně sejde.

(Foto: AMC)

Ve třetí sérii nás čekají dvě skutečně zajímavé linky. Rodina Clarkových začne pobývat na ranči Jeremiaha Otty, který společně se svými syny Troyem a Jakem tvoří nové trio postav. Nutno přiznat, že všechny tři nové postavy jsou sympatické a za úvodní díly se dokázaly patřičně předvést. Druhá dějová linka sleduje Victora Stranda, který se z hotelu vydá za starým známým, který má ve svém vlastnictví vodní přehradu.

Už během prvních tří dílů dojde k několika šokujícím událostem, mezi které například patří jedno usmrcení chodcem, které je na poměry Fear the Walking Dead skutečně děsivé a brutální. Ranč Jeremiaha Otty je příjemnou změnou pro seriál – skupina konečně nebude trávit svůj čas ve velkých komunitách, ale na farmě podobné té ze druhé řady The Walking Dead. Máme se skutečně na co těšit.


Jít na Fear the Walking Dead | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!