Jak jsou na tom DC sólovky?

Jak jsou na tom DC sólovky?

15.3.2017 18:15


V příštích dvou letech by se v kinech měly objevit sólovky tří ikonických hrdinů. Společnost DC by jejich prostřednictvím konečně měla řádně rozjet svůj filmový vesmír. Jak to vypadá s jejich produkcí se dozvíte uvnitř článku.


Flash

Na konci minulého roku ztratil film o nejrychlejším muži planety už druhého režiséra, Ricka Famuyiwu, což je velice nemilé, neboť produkce měla začít již začátkem února. V poslední době se spekulovalo o možném angažmá Tima Millera, který ztratil své místo u studia Fox, kde natočil mimořádně úspěšného Deadpoola. Jelikož však tento nadějný tvůrce nakonec přijal nabídku Jamese Camerona a přesunul se na pozici režiséra a scenáristy nového Terminátora, nevypadá jeho angažmá u DC příliš pravděpodobně.

Ujme se režie Flashe Tim Miller?

V souvislosti s Flashem se též objevily informace o možných příběhových lokacích. Film se pravděpodobně bude odehrávat hlavně ve městě Keystone City, domově Iris a Wallyho Westových. Flashovo domovské Central City bude tedy nejspíše hrát druhé housle.

Bude Barry Allen chránit město Keystone?

Film Flash měl být původně uveden v březnu 2018, po odchodu Famuyiwy však nyní datum premiéry nemá stanoveno. V hlavních rolích se představí Ezra Miller, Kiersey Clemmons a Billy Crudup.

Kdy se nejrychlejší muž planety objeví na filmovém plátně?

Aquaman

Příběh o králi Atlantidy má pevně daného režiséra, datum premiéry i natáčecí lokace. Film už během května začne s natáčením v Austrálii a na Novém Zélandu. Bude se jednat o prequel k Lize spravedlnosti a má odhalit Aquamanův původ a minulost.

Hlavním antagonistou bude Ocean Master v podání Patricka Wilsona, ale režisér James Wan přislíbil i výskyt největší nemesis krále Atlantidy – Black Manty. Bude tedy mstivý padouch bojovat s Aquamanem v případném sequelu? Nebo nás tvůrci překvapí jeho cameem již v Lize spravedlnosti?

Ve filmu se seznámíme i s Aquamanovými rodiči, které by podle posledních zpráv měli ztvárnit Nicole Kidman a Novozélanďan Temuera Morrison, který si dříve zahrál Abina Sura ve filmu Green Lantern.

Kdy uvidíme ve filmu Black Mantu?

Aquamana v kinech uvidíme 5. října 2018. Hlavní role ztvární Jason Momoa, Patrick Wilson, Amber Heard a Willem Dafoe.

Aquamana si zahraje Jason Momoa

Batman

Okolo sólovky temného rytíře je v poslední době rušno. Nedávno jsme vám přinesli informaci o Affleckově odchodu z postu režiséra. Warner Bros okamžitě začal hledat náhradu a nejpravděpodobněji vypadalo angažmá Matta Reevese (Monstrum, Úsvit planety opic). Tento režisér nakonec po dlouhých jednáních k projektu nastoupil.

Na internetu se v poslední době množí zprávy o možném konci Bena Afflecka nejen v roli režiséra, ale i herce. Doufejme, že se tyto informace nezakládají na pravdě.

Batman sice ještě nemá stanovené datum premiéry, předpokládá se však uvedení koncem roku 2018, případně v první polovině roku 2019. Hlavní role se ujme Ben Affleck (doufejme) a spolu s ním si ve filmu zahrají J.K. Simmons, Joe Manganiello a Jeremy Irons.

Najde si Batman nového režiséra?

FOTO: Warner Bros, DC Comics


Jít na Justice League | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!