Captain Cold se objeví ve třetí sérii a Darhka budeme vídat častěji, než jsme čekali

Captain Cold se objeví ve třetí sérii a Darhka budeme vídat častěji, než jsme čekali

26.7.2017 16:55


I když v traileru ke třetí řadě nebyl vidět ani jeden z pánů, tak vězte, že se obou ve třetí sezóně dočkáme. Leonard Snart seriál poctí svou čestnou návštěvou, na pár epizod ho můžeme očekávat. Damiena Darhka budeme vídat dokonce častěji, takže jeho fanoušci si přijdou na své.


Máme tu dobrou zprávu pro fanoušky Leonarda Snarta. Herec Wentworth Miller má aktuálně po dotočení páté série Prison Breaku dostatek času, aby se věnoval i Legendám. I když to znovu nebude na plný úvazek. Na pár epizod se Miller v seriálu staví, tak doufejme, že jeho výskyt bude dávat smysl a mít své opodstatnění (nezapomínejme, že v původní časové linii je Leonard již mrtvý).

(A polovičku Legie zkázy máme již zpátky, přidají se i ostatní? Foto: CW)

Nedávno jsme psali o tom, že herec Neal McDonough se objeví i ve třetí sérii. Damien Darhk si tak znovu vyčaroval cestu do seriálu a dle posledních informací ho budeme vídat velice často. Na některých zahraničních webech je dokonce uváděn jako jedna z hlavních postav. Tvůrci na Comic-Conu znovu potvrdili, že Arthura Darvilla v roli kapitána Ripa Huntera se také dočkáme.

Pokud jste již viděli trailer ke třetí řadě, zřejmě jste si všimli záběrů z cirkusu. Produkce třetí řady začala rovnou druhou epizodou s názvem Freakshow, ve které se nám představí cirkus P. T. Barnuma, kterého si zahraje hvězda z Titanicu Billy Zane. Ve stejné epizodě se také dočkáme padoucha, který si říká B'wana Beast (jeho pravé jméno je Michael Payson Maxwell). Dole v galerii se můžete podívat, jak věrní zůstali tvůrci komiksové předloze.


Jít na Legends of Tomorrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!