Názvy a popisy prvních dílů páté série odhaleny

Názvy a popisy prvních dílů páté série odhaleny

21.5.2017 21:09


První tři díly finálové série už mají nejen svůj oficiální název, ale také krátký popis děje.


5.01 – The Few Who Dare

Sarah je vážně zraněná a na ostrově bojuje o život. Neoluce a další ji zahnali hluboko do lesů a ona se pokouší dostat tak daleko, aby mohla zachránit Cosimu. Uzdravující se Cosima se konečně shledala s Delphine, na ostrově se však děje mnohem víc a Delphine jí nemůže zodpovědět všechno, co by chtěla. Jasné je, že Rachel je teď v čele a stosedmdesátiletý zakladatel Neoluce PT Westmorland žije. Neoluce zatím neuvěřitelně tlačí na Alison a Donnieho, kteří hledají Helenu. Sestry by od sebe nemohly být dál, i když nutně potřebují být pohromadě.

Foto: BBC America

5.02 – Clutch of Greed

Sarah je zajata Neolucí a od Rachel dostává příšerné ultimátum: buď začne spolupracovat, nebo ztratí svou rodinu. Její rozhodnutí vede k rozporům s Kirou, která pomalu začíná dospívat. Ferdinand se mezitím neúspěšně snaží pochopit, proč se Rachel k ostatním klonům najednou chová tak dobře. Felix, přestože Neoluce a Ferdinand sledují každý jeho krok, přivádí zpět do hry starého spojence, který má Kiře zajistit bezpečí. Cosima se zatím na ostrově pokouší pochopit, že mýtus Neoluce je opravdu reálný.

Foto: BBC America

5.03 – Beneath Her Heart

Alison si připadá upozaděná a vrací se do svého kulturního střediska, jenže Bailey Downs už na ni zapomnělo. Zatímco se neúspěšně pokouší získat kontrolu, vrátí se jeden přítel z minulosti. U Hendrixů se objeví Art se svou partnerkou, kteří stále hledají Helenu. Art je donucen k těžkému morálnímu rozhodnutí.

Foto: BBC America


Jít na Orphan Black | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře