Odhalení: Ahsoka a Kanan se znají již z Chrámu jediů

Odhalení: Ahsoka a Kanan se znají již z Chrámu jediů

27.7.2017 18:34


Když byl Kanan Jarrus mladý, vystupoval pod jménem Caleb Dume. Nově pasovaný rytíř jedi si toho ze své krátké působnosti v Chrámu jediů bohužel moc nepamatuje. Nyní ale bylo odhaleno, že v určitý časový úsek se Kanan setkal v Chrámu s Ahsokou, která taktéž procházela padawanským výcvikem.


Tvůrce seriálu Dave Filoni odhalil, že Ahsoka Tano a Kanan Jarrus se poprvé nepotkali na konci první série, ale již se nějakou dobu znali. Oba se totiž setkali v Chrámu jediů v dobách, kdy byli ještě oba malí padawani. Jelikož oběma nebylo moc let, ani jeden z nich si moc toho druhého nepamatuje. Co ale víme, tak Ahsoka byla vždy starší a působila jako Kananův mentor.

Divíte se, že si na sebe Ahsoka a Kanan moc nepamatují? Určitě se mezi vámi najde celá řada z vás, kteří si již dnes nepamatují všechny spolužáky ze školy. Je to zkrátka normální proces, kdy mozek nepoužívané věci vytěsňuje. Letos se Ahsoka a Kanan opět setkají a dost možná půjde o jejich poslední setkání. Čtvrtá řada Rebels dorazí na televizní obrazovky na podzim letošního roku.


Jít na Star Wars: Rebels | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!