Příběh druhého Battlefrontu byl poodhalen v novém videu

Příběh druhého Battlefrontu byl poodhalen v novém videu

27.7.2017 13:26


Tři období, singleplayer a bezplatný obsah. Tímhle se chtějí tvůrci odvděčit fanouškům a během D23 nám přiblížili samotný příběh. Dozvěděli jsme se více o nových hrdinech i světech, na kterých budeme bojovat. Došlo také na vesmírné bitvy. Stane se druhý Battlefront novou herní legendou?


Nový Battlefront má fanouškům přinést věci, které požadovali již v prvním díle. Během D23 jsme se skrze nové video dozvěděli více o příběhu, jenž nás čeká v singleplayerové kampani. V ní budeme hrát za Iden Versio, členku zvláštního komanda Impéria, o kterém ví pouze málo lidí. Nová hrdinka je dcerou admirála a umělkyně, jež pro Impérium vytváří nejrůznější propagandistické umění. Konečně jsme měli možnost také poznat Ideniny kolegy, kterými jsou fanatický Gideon Hask a Del Meeko, náš nový zdroj humoru.

V samotném videu můžete spatřit záběry z tvorby i pár pohledů na samotné hraní. Na panel zavítal také John Boyega, velký fanoušek Battlefrontu, o kterém jste pravděpodobně neslyšeli. Tenhle mladík jako obvykle vyjádřil svoji podporu nové hře a popsal své pocity z testování. John měl jako jeden z mála možnost otestovat nově zpracované vesmírné bitvy. Ty jsou prý úžasné a v singleplayeru budou hrát nemalou roli.

Thumbnail Play icon

Bohužel se nám nedostalo informací o nových postavách do multiplayeru, ale můžeme zmínit jednu starší zprávu. Jeden fanoušek psal na Twitter vývojářů a ptal se na přítomnost klasických hrdinů – Anakina, Obi-Wana a Padmé. Pánové z DICE mu odpověděli, že na tyto postavy určitě dojde, ale dříve než Padmé by rádi udělali Ahsoku. Mimoto bylo také řečeno, že nejvíce prostoru dostane opět stará trilogie, což dává smysl, jelikož tvůrci mohou použít spoustu obsahu a modelů z předešlé hry. Jiná období se časem pravděpodobně vyrovnají skrze neplacená rozšíření, ale to bude nějakou dobu trvat.


Jít na Star Wars | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!