Cat Grant ve třetí sezóně uvidíme mnohem častěji

Cat Grant ve třetí sezóně uvidíme mnohem častěji

26.7.2017 16:33


Postrádali jste ve druhé řadě skvělé vtípky a trefné dedukce Cat Grant? Tak nyní pro vás máme dobrou zprávu. Na Comic-Conu v San Diegu bylo potvrzeno, že se tvůrcům podařilo přimět Calistu Flockhart, aby se v seriálu objevovala častěji. Máte z této zprávy radost?


Velice dobrá zpráva pro ty, kteří si oblíbili postavu Cat Grant a především vynikající výkon herečky Calisty Flockhart. Ta byla v první sérii alfou a omegou celého seriálu, ale bohužel přesun seriálu ze stanice CBS na CW si přinesl i své nešvary. Flockhart nevyhovovala změna natáčecí lokace a nechtěla ze slunného Los Angeles do Vancouveru jezdit.

(Cat Grant naštěstí nebude chybět ani ve třetí sezóně. Foto: CW)

Zdá se, že se ale něco změnilo. Cat Grant se vrátila do seriálu v posledních dvou epizodách druhé řady a tvůrci nám už před časem naznačili, že v National City nějaký čas pobude. To nyní potvrdila i Melissa Benoist, představitelka Supergirl. Cat uvidíme mnohem častěji. Těžko říci, zda na nějaký čas opět odjede z města, nebo bude v National City stále, jen se nebude objevovat pravidelně v epizodách.

Co přimělo Calistu Flockhart, aby se do seriálu vrátila? Nevadí jí už Vancouver? Nebo tvůrci připravili Flockhart tučnější šek? To se asi nedozvíme, ale je důležité, že Cat Grant je zpátky. Tvůrci vědí, že její postava je jednou z nejoblíbenějších v celém seriálu, a proto je logické, že se pokusí Calistu udržet v seriálu, co to jen půjde. Vždyť další oblíbená postava (Maggie Sawyer) po prvních pár epizodách další řady seriál opustí.

Jste rádi, že se v seriálu dočkáme více Cat Grant a jejich trefných vtípků? Řekne Kaře, že ví o její tajné identitě?


Jít na Supergirl | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!