Potkáme se s Castielem v třinácté sérii?

Potkáme se s Castielem v třinácté sérii?

29.5.2017 9:30


Vzhledem k událostem ve finále dvanácté řady a následného odchodu Marka Shepparda ze seriálu se fanoušci začali obávat o budoucnost Mishy Collinse a jeho postavy Castiela. Premiéra třinácté řady nás čeká až na podzim, ale co už teď víme?


NÁSLEDUJÍCÍ ČLÁNEK OBSAHUJE SPOILERY K FINÁLE DVANÁCTÉ ŘADY

Jak už jsme zmiňovali ve článku týkajícího odchodu Marka Shepparda, smrt v seriálu Supernatural není nikdy nic trvalého. Pro fanoušky to tedy znamená, že se většinou nemusí obávat odchodu oblíbené postavy ze seriálu. A pro herce jako Misha Collins to znamená vzkříšení z mrtvých po bodnutí andělského ostří do zad.

Koneckonců nebyla by to jeho první (a asi ani poslední) smrt – Castiel poprvé zemřel ve finále páté řady, kdy ho Lucifer roztrhal na kousky. Castiel byl zachráněn Bohem, poté ale zemřel znovu v sérii sedmé, kdy jeho tělo rozcupovali leviathani. Castiel ale zemřel znovu v deváté sérii, když se zamiloval do smrťáka.

Jak to bude s jeho budoucností v sérii třinácté? Herci a štáb se i letos objevili na shromáždění Jus in Bello, které se konalo od 19. do 21. května v Římě. Jared Padalecki a Jensen Ackles se právě bavili o připravované epizodě se Scooby-Doo, když se Jared nešťastnou náhodou prořekl:

„Už jsme epizodu natočili. Je to 16. epizoda příští série a už jsme museli projít scénář a jít do nahrávacího studia… a už jsme natočili všechny dialogy, Jensen, Misha a já.“

Thumbnail Play icon

Jaredovi chvíli trvalo, než si svojí chybu uvědomil a Jensen se jí snažil kulantně zahrát do outu. Fanouškům však nic neuniklo a když se na pódiu o hodinu později objevil i Misha Collins, svůj návrat do seriálu potvrdil. Tuto informaci později potvrdil i na svém účtu na Twitteru, kde oznámil, že „Cass [nebo Cas] má budoucnost.“

Otázkou tedy zůstává, jak smrt Castiela poznamená? „Když v Supernatural zemře postava, může ho to pro ně být zlomovým momentem a myslím, že si budeme muset počkat a uvidíme, jak se s tím Castiel vypořádá,“ napínal dále fanoušky Misha Collins.

Návrat Castiela pro třináctou sérii je tedy oficiálně potvrzen. Otázkou tedy zůstává, jak k tomu dojde a také jaký Castiel bude. Co od dějové linky kolem Castiela očekáváte vy? Podělte se s ostatními v komentářích.


Jít na Supernatural | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!