Trailer k finále čtvrté série

Trailer k finále čtvrté série

17.5.2017 21:00


Konec série je tady a s ním i dvojepizoda, ve které se blacklisterem stane samotná pan Kaplan. Válka mezi ní a Redem graduje už nějakou dobu a velké zakončení se blíží. Aby toho nebylo málo, Liz začne opět pátrat ve své minulosti a agent Gale se plně zaměří na Cooperovu jednotku.


Pan Kaplan ve finále sezóny zahájí poslední fázi svého plánu na zničení Reda a rozpuštění jednotky. Tentokrát znovu skrz osobu, na které Redovi záleží nejvíce. Už jednou se pokusila Liz přesvědčit o své pravdě. A už to dokonce i vypadá, že je Liz v nejistotě ohledně toho, na jakou stranu se vlastně přiklonit. Této situaci rozhodně pan Kaplan nepomůže. Rozhodne se Liz odhalit jistou pravdu, kterou se před ní Red snažil utajit. Možná ohledně jejího otce?

Jednotka se také bude muset vyrovnávat s nemilou pozorností zvláštního agenta Galea, který si umanul, že udělá cokoliv, aby Reda dopadl. Otázka ale zní, zda mu vůbec Redovo dopadení bude stačit. Tuto otázku vznesl v minulé epizodě, kdy se Reda pokusil zavraždit. To, že ví o spojení Resslera a jednoty, je také komplikací. Není pochyb, že se díky svému bývalému kolegovi pokusí dostat k Reddingtono­vi blíže.

Finálové epizody se budou jmenovat Mr. Kaplan a Mr. Kaplan: Conclusion. Teď už se nemusíme o budoucnost seriálu bát, protože byl obnoven pro pátou řadu. Jedinou změnou na podzim bude přesun ze čtvrtečních večerů na středeční (tzn. časné čtvrteční ráno středoevropského času místo rána pátečního).

Thumbnail Play icon


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!