Nový film by se mohl jmenovat X-Men: Supernova a může obsahovat crossover s New Mutants

Nový film by se mohl jmenovat X-Men: Supernova a může obsahovat crossover s New Mutants

17.2.2017 14:49


I když bylo nějaký čas o novém filmu ticho, nyní se hovoří o tom, že produkce filmu by mohla začít už co nevidět. Ba co víc, začne přesně ve stejnou dobu jako produkce New Mutants. Synchronizace dvou projektů zároveň tak volá po crossoveru, když už budou herci ve stejný čas a na stejném place.


Dřívější zprávy hlásily, že by se nový x-menovský film mohl zaměřit na Phoenix ságu, velice temnou dějovou linku, která byla z části nakousnuta již ve třetích X-Menech. Realizace této kapitoly je stále ve hře, ale film se vydá trochu novým směrem. Pracovní název je zatím X-Men: Supernova (původní pracovní název Teen Spirit odkazoval na slavnou kapelu Nirvanu a jejich písně z roku 1991 Smells Like Teen Spirit) a údajně by se tak mohl jmenovat i výsledný film.

Film by se měl odehrávat okolo roku 1990 a má se jednat o pokračování X-Men: Apocalypse. Zatím se počítá, že do rolí se vrátí mladí herci, kteří se představili v Apocalypse. Znovu bychom tak měli potkat postavy Jean, Cyclopse, Storm a Nightcrawlera. Zda se přidá i někdo ze staré party, se stále neví. O účinkování Jamese McAvoye, Michaela Fassbendera či Jennifer Lawrence jsme psali již několikrát, zatím to tak vypadá, že je s nimi Fox (až na McAvoye) na mrtvém bodě.

Produkce nového X-Men filmu by měla začít už v květnu 2017 v Montrealu. Co je na tom nejzajímavější? Ve stejnou dobu a na stejném místě začne i produkce filmu New Mutants. Fox a koordinátor Simon Kinberg tak stojí před nelehkým úkolem, a to natočit dva mutantské filmy naráz. Režisér Supernovy zatím vybrán nebyl, New Mutants natočí Josh Boone.

New Mutants ještě chvilku zůstaneme. Maisie Williams je s filmem spojovaná již od března minulého roku. Nyní se zdá být oficiální, že se Maisie ve filmu skutečně objeví a zahraje si Wolfsbane. Tedy přesně tu roli, o které hovořily již dřívější zprávy z minulého roku. Údajně se ve filmu objeví i James McAvoy, který si zopakuje roli Profesora X. Když už se oba x-Menovské filmy budou natáčet současně, doufejme, že se McAvoy objeví i v nových X-Menech.

Líbil by se vám název X-Men: Supernova? Uvítali byste případný crossover mezi těmito dvěma filmy?


Jít na X-Men | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!