Ve třetí řadě uvidíte

Ve třetí řadě uvidíte

1.5.2017 10:09


Třetí řada seriálu 12 Monkeys startuje již za necelé tři týdny a všechny epizody budou odvysílány během jednoho víkendu. Syfy vypustilo do světa popisy prvních epizod, takže dnes si můžete přečíst, co se stane v první polovině třetí řady. Malá ochutnávka, zjevně se vrátí všechny hlavní postavy.


Epizoda první Mother
V postapokalyp­tickém světě roku 2163 hledá zoufalý Cole Titan. Mezitím zajatá doktorka Raillyová čelí nemožné volbě, zatímco 12 opic čeká na příchod Svědka.

Epizoda druhá Guardians
Zatímco hledají Jennifer ve Francii po první světové válce, Cole a Jonesová naráží na skupinu cestovatelů v čase – Strážce.

Epizoda třetí Enemy
Pouta důvěry jsou testována, když se Ramse vrací do zařízení se starým nepřítelem jako zajatcem. Jak daleko Cole a Jonesová zajdou kvůli informacím, které potřebují?

Epizoda čtvrtá Brothers
Ramse a Cole se rozštěpí do roku 2007, kde očekávají buď past nebo šanci zabít Svědka. Ale když se Cole dozví srdcervoucí pravdu, zjistí, že tato mise byla obojím.

Epozoda pátá Nurture
Mimo čas a zoufale potřebujíce odpovědi jsou Jennifer a Deacon posláni do roku 1989, aby ukradli posvátnou knihu. Dokážou Cole a Cassie tuto knihu získat první, než bude odhaleno jediné tajemství, které chtějí udržet v tajnosti?

Kdy a jak myslíte, že se Jonesová dozví pravdu o Svědkově identitě? Očekáváte, že tato skutečnost náš tým rozdělí? Potěšilo vás, že se vrátí všechny hlavní postavy?


Jít na 12 Monkeys | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!