O seriálu

O seriálu

24.1.2013 22:40


Seznamte se s novou rodinou, která se chystá vládnout nejen vaší televizi, ale i celé Americe!


Gilchristovi jsou jen obyčejná americká rodinka, která se musí potýkat s každodenními problémy, jako například přerostlé dítě Skip, který je nucen se po sedmi letech na univerzitě vrátit z pět domů. Nebo teenagery Marigold a Xandera, kteří jsou chytřejší než jejich učitelé a jejich nevlastní matka Emily, která si je stále neúspěšně snaží získat. Jsou milující, vtipní a taky trochu.. blázniví. Jinými slovy, jsou jako všichni ostatní – s jedninou vyjímkou: bydlí v jednom speciálním domě, v Bílém Domě!

Ať už jde o zabavení zahraničního hodnostáře, pořádání tajných zasedání kabinetu nebo hašení požárů – obrazně, ale i doslovně řečeno – nikdy není v Bílém Domě Gilchristových nuda. Největší problémový článek rodiny a zároveň starost pro admninistrativu vlády je Skip, ovšem který zároveň drží celou rodinu pospolu. Prezident nemá lehké řídit celou zemi, natožpak šesti člennou rodinu navíc s těhotnou dcerou a ambiciózní manželkou.

V této komedii se střetává Taková moderní rodinka se Západním křídlem. Jako výkonný producent a režisér, se na tomto projektu podílel držitel Emmy Jason Winer (Taková normální rodinka). Spolu s ním se na tvorbě podílí Jon Lovett, který pracoval pro Bílý Dům jako speechwriter (tvůrce projevů), tudíž seriál skrze jeho zkušenosti nabývá více autentičnosti. Poslední, třetí tvůrce, je Josh Gad (Láska a jiné závislosti), který zároveň hraje i Skipa.

Taťku prezidenta si zahrál Bill Pullman (Den nezávislosti), jako první dáma Emily se představí Jenna Elfman (Dharma a Greg; Rabín, kněz a krásná blondýna) a jednu ze sester, Beccu, hraje Martha MacIsaac (Poslední dům nalevo).

Seriál vysílá stanice NBC.

Jít na 1600 Penn | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře