Už známe kompletní herecké obsazení

Už známe kompletní herecké obsazení

4.12.2021 14:19


Premiéra prequelu seriálu Yellowstone se už pomalu blíží, avšak dosud jsme znali pouze šest herců, kteří byli s projektem spojováni. Nyní se už ale dozvídáme kompletní obsazení, které se rozrostlo o dalších čtrnáct herců.


V průběhu srpna a září jsme se dozvěděli o prvních představitelích, kteří budou součástí yellowstoneského prequelu 1883 – v hlavní roli pětice Sam Elliott, Faith Hill, Tim McGraw, Isabel May a LaMonica Garrett a Billy Bob Thornton ve vedlejší. Ty všechny jsme rovněž mohli zahlédnout i v traileru. Obsazení seriálu bude ale samozřejmě mnohem větší, což nyní víme i díky dalším 14 nově obsazeným postavám. Tak si je nyní představme.

Mezi hlavní postavy se přidává čtveřice herců Audie Rick, Marc Rissmann, Eric Nelsen a James Landry Hébert. Audie Rick si zahraje malého Johna Dutton Sr., kterého jsme mohli vidět už v jedné epizodě Yellowstonu, kde jsme nahlédli do roku 1893 a ztvárnil ho zde herec Jack Michael Doke. Marc Rissmann se promění v evropského imigranta Josefa, který se snaží svou skupinu dostat přes hranice. Eric Nelsen se představí jako mladý a pohledný kovboj Ennis, který poskytne svou pomoc, aby dovedl skupinu nezkušených mužů, žen a dětí na sever za novým domovem. James Landry Hébert se také stane kovbojem, Wadem, který se připojí ke karavaně cestovatelů na sever.

(Čtveřice nových hlavních postav. Foto Deadline)

Do vedlejších rolí byla obsazena následující desítka herců. Alex Fine ztvární zkušeného kovboje Gradyho a vůdce šestičlenné party honáků, kteří pomohou nezkušené skupině s jejich skotem. Amanda Jaros si zahraje znavenou, avšak naději si uchovávající imigrantku Alinu, která sice moc anglicky neumí, ale má toho dost co říct. Anna Fiamora se představí jako mladá imigrantka Risa, která je manželkou Josefa. Dawn Olivieri si zahraje nelítostnou, praktickou a úsečnou vdovu Claire, která se přidá ke svému bratrovi Jamesi Duttonovi a jeho rodině na cestu za novým domovem. Emma Malouff se promění v Mary Abel, Claiřinu dceru a neteř manželů Duttonových.

(Vedlejší postavy seriálu. Foto: Deadline)

Gratiela Brancusi ztvární nedávno ovdovělou ženu Noemi, která vychovává dva mladé syny. Noah Le Gros si zahraje Coltona, mladého kovboje, který ví, jak co chodí a má pár chytrých postřehů o nebezpečích na cestě. Martin Sensmeier se představí jako Sam, bojovník kmene Komančů. K Seinsmeirovi přinášíme jednu zajímavost, jelikož se tento herec už objevil v druhé sérii Yellowstonu, kde si zahrál postavu Martina, fyzického terapeuta Monicy, se kterou se více sblížil. Připomenout si ho můžete například na této fotografii. Nichole Galicia se představí jako Guinevere, prostitutka z texaského Fort Worthu. Poslední posilou je herečka Stephanie Nur, která si zahraje svůdnou prostitutku Melodi, která pracuje v saloonu.

Zdroj: Deadline

Co na kompletní obsazení seriálu říkáte?


Jít na 1883 | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře