Poslední epizoda se ještě víc přiblížila událostem první řady 24 hodin

Poslední epizoda se ještě víc přiblížila událostem první řady 24 hodin

10.4.2017 14:44


Desátá epizoda první řady odhalila zcela nečekané odhalení v celé sérii. Nebo se jednalo o očekávaný zvrat? Pakliže si dobře pamatujete zápletku první řady původního seriálu 24, tak vás směr děje určitě až tak nepřekvapí, protože Legacy se od původní show inspiruje ve velkém.


Podobností 24: Legacy s původním seriálem 24 je hned několik. Udělali jsme si pro vás už jeden výčet, minule jsme zase spekulovali, že je šance, že terorista Ibraham Bin-Khalid je stále naživu po vzoru Victora Drazena z původního seriálu. Nevěděli jsme, že tvůrci půjdou ruku v ruce se seriálem o Jacku Bauerovi. Dočkali jsme se totiž velice okatě podobné zápletky.

Ibraham Bin-Khalid je stále naživu a vede celou operaci teroristů v Americe. Byl odhalen těsně před koncem první řady. Skoro to tak vypadá, jako by seriál opisoval hlavní kostru děje od původního seriálu. Znovu také existuje někdo v americké vládě, kdo ví, že atentát na Bin-Khalida se nepovedl a Ibrahim si v klidu kráčí dál po světě, i když široká veřejnost si myslí přesný opak.

(PTO zažívá těžké chvíle v desáté hodině. Foto: Fox)

Když seriál vychází z jiného seriálu, který má za sebou již devět sezón a přitom každá měla skoro dvacet čtyři epizod, je těžké vymyslet něco nového, zvlášť když se za celou dobu koncept seriálu nezměnil. I když 24: Legacy v hodně aspektech recykluje, seriál stále dokáže udržet divákovo napětí a člověk se tak těší na další díly. Show má stále co nabídnout a to je nejdůležitější.

Pokud si máme tipnout, co se stane v posledních dvou epizodách, můžeme vycházet z první řady původního seriálu. V posledních dílech byl odhalen ještě jeden zrádce, který spolupracoval s teroristy. Tenkrát to byla Nina Myers. Další zrádce americké vlasti může být i v Legacy. Kdo by to mohl být? Mezi naše tři nejžhavější kandidáty patří Mariana Stiles, Andy Shalowitz a Keith Mullins.


Jít na 24: Legacy | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!