vôbec sa mi nepáči, ako ten seriál ukončili… chcela som vedieť viac o moci toho hotelu, o tej mozaike, o tom, čo sa všetko dialo, keď Jane zostúpila dolu…ach, bodla by ešte jedna časť kde by všetko poriadne objasnili ..
Podle webových stránek televize FOX8 by měla být předposlední epizoda odvysílána příští pondělí, pak by měly vyjít i pořádné anglické titulky a my je pro vás samozřejmě přeložíme.
Myslím, že se čeká na originální anglické. Ty, co jsou zatím dostupné, jsou přeložené ze španělštiny, nejsou úplně přesné a z odposlechu se do toho asi nikomu nechce..
Na internetu se právě objevil díl s01e13 a měl by být anglicky (právě ho stahuji, nemohu potvrdit), ale existuje s01e12 anglicky? Ten zatím nemohu najít.
nejlepší nejlepší nejlepší! A věc,která mě těší nejvíc je fakt,že kvalita toho seriálu neklesá i když to musej rychle ukončit,naopak je to lepší a lepší!
vôbec sa mi nepáči, ako ten seriál ukončili… chcela som vedieť viac o moci toho hotelu, o tej mozaike, o tom, čo sa všetko dialo, keď Jane zostúpila dolu…ach, bodla by ešte jedna časť kde by všetko poriadne objasnili ..
Jsem nešťastná,že to skončilo, krásný dvě řady by ještě mohly bejt… Ale finálový díl nezklamal a podle mě si udržel kvalitu,takže za to velký + :)
Podle webových stránek televize FOX8 by měla být předposlední epizoda odvysílána příští pondělí, pak by měly vyjít i pořádné anglické titulky a my je pro vás samozřejmě přeložíme.
Myslím, že se čeká na originální anglické. Ty, co jsou zatím dostupné, jsou přeložené ze španělštiny, nejsou úplně přesné a z odposlechu se do toho asi nikomu nechce..
Netušíte někdo pls jak to bude s titulky na poslední 2 díly? díky
Vypadá to, jakoby tvůrcům o ukončení řekli v průběhu natáčení poslední epizody..velká škoda :-(
Už je mám taky, díky za info :-)
Na internetu se právě objevil díl s01e13 a měl by být anglicky (právě ho stahuji, nemohu potvrdit), ale existuje s01e12 anglicky? Ten zatím nemohu najít.
8. dubna by měl FOX 8 odvysílat desátý díl, další týden jedenáctý.. Dvanáctý tak bude dostupný v angličtině 22. dubna a finále 29. dubna :)
Určitě se to časem objeví i v angličtině :) Beztak zatím nejsou k mání anglické titulky a do španělského překladu se nikomu nechce…
Jsou ty díly dobrý? :) Mě se na to v tý španělštině tak nechce koukat :D
Našel jsem jenom tyhle titulky: http://www.addic7ed.com/…ysian_Fields¨
jsou tam francouzké španělské italské kdyby někdo věděl co s tím…
napadlo mě to projetv googlu translate a pak tomu udělat korekci …
Nikdy, protože žádný z Vás neumí a nechce překládat španělsky? :)
#42 tombik: Hádej :)
Jak to vypadá s titulkami na 12ku?
#43 1Bobesh1Super … moc děkuju za cz titulky na poslední díly – dobrá práce!!! nikde jinde zatím nejsou !!!!
Do vysílání doplněny údaje o pravděpodobném vysílání dvou posledních dílů, které by se měly vysílat na FOX 8. Tak snad to vyjde :)
sally161: Těžko odhadnout, čeká se na korekce.
Prosím Vás, kedy budu dokončené titulky k The comfort of death??ďakujem. :)
nejlepší nejlepší nejlepší! A věc,která mě těší nejvíc je fakt,že kvalita toho seriálu neklesá i když to musej rychle ukončit,naopak je to lepší a lepší!