Netflix neobnoví Carterovou pro třetí řadu

Netflix neobnoví Carterovou pro třetí řadu

30.7.2016 16:56


Po delší době vám přinášíme zprávy o možném pokračování seriálu. Poslední naděje zřejmě umřela a třetí série se s největší pravděpodobností už nedočkáme. Netflix nemá zájem o obnovení seriálu a tak Carterová skončí s otevřeným koncem.


ABC po dvou řadách zrušila seriál Agent Carter, i když příběh zůstal otevřený a skončil obrovským cliffhangerem. Nepomohlo ani to, že ABC vlastní Disney, který zase má práva na filmové a seriálové Marvel seriály. I tento fakt nijak nepomohl ukončit Agent Carter důstojně. Fanoušci se tak uchýlili k poslednímu – k petici.

(Tuhle dvojku už spolu neuvidíme. Foto: ABC)

Ta ale většinou žádnou stanici nepřesvědčí k obnovení seriálu a je tomu stejně i v případě Carterové. Existovala šance, že si Agent Carter přivlastní stanice Netflix, která se v poslední době stala domovem Marvel seriálů (vysílá se tam Daredevil, Jessica Jones, plánuje se Defenders, Luke Cage, Iron Fist či Punisher). Nakonec tomu tak bohužel nebude. Jeden z vedoucích Netflixu, Ted Sarandos, prohlásil následovné:

Hledáme originální značky. Chceme vyprávět originální příběhy. A část marvelovského vesmíru již u nás na stanici máme, takže nebyl důvod, proč přibírat další seriál. ABC má navíc komplikované smlouvy, takže převést seriál k nám za jejich podmínek by bylo značně náročné. Z naší strany tedy kromě jiného šlo také o obchodní rozhodnutí.

Netflix byl asi poslední nadějí pro všechny fanoušky seriálu. Nyní zřejmě můžeme považovat celý seriál za uzavřený a na pokračování je čas zapomenout. Marvel slíbil, že se v průběhu let vrátí k natáčením tzv. one-shotům, tak alespoň zde můžeme doufat, že v nějakém kraťasu tvůrci stačí dovyprávět příběh Peggy Carterové a její party.

Jste mrzutí z toho, že Netflix neobnovil seriál? Jak by podle vás měl skončit celý seriál? Měl by vyjít film, kniha či komiks?


Jít na Agent Carter | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!