Seriál Agent Carter končí a nedostává třetí řadu

Seriál Agent Carter končí a nedostává třetí řadu

13.5.2016 14:21


Dnešek je černým dnem pro každého fanouška Marvel seriálů. ABC zrušilo seriál Agent Carter i chystaný seriál Most Wanted s odpadlíky ze seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. Carterová se tak loučí po dvou krátkých sezónách.


Sledovanost obou řad nebyla příliš oslnivá, přesvědčit se o tom můžete v jednotlivých profilech epizody. Agent Carter tak končí po celkem osmnácti epizodách a bohužel jsme se nedočkali slíbeného začátku S.H.I.E.L.D.u, jak seriál v první sezóně sliboval. Proslýchá se, že Marvel už i tak dotuje Agents of S.H.I.E.L.D. a zřejmě se rozhodl stejným stylem nepodporovat i Carterovou, která měla sledovanost ještě horší.

Hayley Atwell získala roli v seriálu Conviction, avšak slíbila, že pokud získá Agent Carter třetí řadu, najde si čas na natáčení. Možná i toto obsazení trošku přispělo ke zrušení seriálu. Marvel zatím neoznámil, zda zimní pauzu seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. vyplní jiným seriálem, ale nejspíše tomu tak nebude. Agent Carter tak končí otevřeným koncem, kdy zemřela jedna z důležitých postav.


Jít na Agent Carter | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!