NYCC: Agenti se vrátí 1. prosince

NYCC: Agenti se vrátí 1. prosince

8.10.2017 1:12


Dnes proběhl na newyorském Comic-Conu dlouho očekávaný panel seriálu Agents of S.H.I.E.L.D., a tak konečně víme, že se tým agenta Coulsona vrátí na obrazovky ABC 1. prosince, a to rovnou s dvoudílem. Co dalšího panel odhalil, se dozvíte uvnitř článku.


Ještě před panelem tvůrci seriálu oznámili, že postava herečky Natalie Cordovy-Buckley Yo-Yo Rodriguezová se od páté řady stane jednou ze stálých postav seriálu. Yo-yo se poprvé objevila ve třetí řadě, od té doby se těší oblibě u fanoušků. Loni dokonce vystupovala ve vlastní minisérii.

Natalia je jak ve své práci, tak osobním životě opravdový dříč. Jedné z našich oblíbených postav dodala svou přirozenou sílu a humor. Od prvního dne, kdy vkročila na plac, se stala součástí naší seriálové rodiny a jsme rádi, že je teď oficiální součástí našeho týmu.

Yo-yo budeme v páté řadě vídat častěji; FOTO: ABC

Herečka Ming-Na Wen ztvárňující Melindu May také potvrdila, že v následující řadě budou velkou roli hrát Kree i další mimozemské rasy. S Kree jsme se v seriálu setkali už v první řadě, kdy se ukázalo, že Coulson byl oživen právě díky krvi jednoho z příslušníků této rasy. Kree měli zároveň prsty ve vytvoření Inhumans, kteří jsou se seriálem nerozlučně provázáni. Uvidíme, jak zasáhnou do dění páté řady a jestli se dočkáme i vesmírné odnože S.H.I.E.L.Du s názvem S.W.O.R.D.

V páté sérii se budeme muset vypořádat s Kree, to vám říct můžu a taky vám můžu říct, že jsou silní a modří. To je jedna věc, kterou budeme v nové sérii řešit, ale budou tam i jiní mimozemšťani.

Coulson nad tělem Kree v první řadě; FOTO: ABC

Účastníci panelu navíc dostali možnost zhlédnout prvních dvacet minut z dvouhodinové premiéry. Na ABC pátá řada odstartuje 1. prosince, u nás tedy o den později.

Co říkáte na novinky o páté řadě? Jste rádi, že se do seriálu vrátí Kree?


Jít na Agents of S.H.I.E.L.D. | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!