První informace k páté řadě

První informace k páté řadě

5.10.2017 11:05


Dnes se v New Yorku sejdou největší seriáloví, filmoví a komiksoví fanoušci, začíná newyorský Comic-Con a samozřejmě na něm nebude chybět ani seriál Agents of S.H.I.E.L.D. Ještě předtím si ale shrneme, co o nové řadě zatím víme. V galerii si navíc můžete prohlédnout první propagační materiály.


Pokud vám v seriálu chybí Lance Hunter (Nick Blood), nezoufejte! Marvel již dříve potvrdil, že se Hunter v páté sérii zase objeví. Podrobnosti o jeho návratu se snad dozvíme právě během panelu na Comic-Conu. Pokud jste ale doufali, že v seriálu opět uvidíme i Bobbi Morse v podání Adrianne Palicki, musíme vás zklamat. Herečka v současnosti účinkuje v seriálu The Orville stanice Fox, v roli Bobbi ji nejspíš jen tak neuvidíme.

Nick Blood se v páté řadě vrátí do role Lance Huntera; FOTO: ABC

Premiéra nové řady nás s největší pravděpodobností čeká až v lednu, ale ABC s její propagací započala již před pár dny a zveřejnila nové logo seriálu, které si můžete prohlédnout v galerii pod článkem. Při příležitosti Comic-Conu jsme se navíc dočkali zbrusu nového plakátu, který dále potvrzuje, že se v páté sérii dočkáme akce ve vesmíru.

Panel seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. je naplánován na sobotu 7. října.


Jít na Agents of S.H.I.E.L.D. | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!