Jakou řadu jste zvolili tou nejlepší?

Jakou řadu jste zvolili tou nejlepší?

9.10.2017 17:17


Každým rokem se nám AHS uvede novou řadou, která rozdělí fanoušky série na dva tábory. Jeden novou řadu nesnáší, druhý si ji nemůže vynachválit. Proto každý rok volíme nejoblíbenější řadu, pojďme se podívat, jak Roanoke zamíchalo kartami?


Letos již počtvrté jsme vybírali nejoblíbenější řadu AHS. Vybírat jste mohli ze všech ukončených řad a hlasování probíhalo od 24. července do 8. října. Pravidla ankety se oproti poslednímu ročníku nijak nezměnila. Mohli jste hlasovat až pro tři řady s tím, že řada, kterou jste umístili na první místo, získala od vás tři body. Druhá vámi umístěná řada získala dva body a třetí jen jeden bod.

Nejlepší řada – hlasování 2014 I Nejlepší řada – hlasování 2015 |
Nejlepší řada – hlasování 2016

Pojďme se podívat, jak dopadly výsledky ankety v roce 2017 o nejoblí­benější sérii American Horror Story.

6. místo: FREAK SHOW – 284 bodů

Čtvrtá řada se nám představila v roce 2014 a zavedla nás do světa zrůd, ukázala nám ho v barvách, v jakých ho neznáme a nejspíš ani poznat nechceme.

Odehrávala se v prostředí přehlídky zrůd. Hlavními postavami jsou samotné zrůdy, kdy prožíváme jejich trápení. Tato řada se snaží ukázat především to, že člověk sice může být zrůdou na oko, ale uvnitř může být dobrý a naopak.








5. místo: ROANOKE – 316 bodů

Šestá řada se uvedla v premiéře v roce 2016. Roanoke se odehrává v domě uprostřed samoty, který má bohatou zajímavou minulost.

Roanoke si kromě jiného bere na paškál seriálovou tvorbu, kdy nejprve sledujeme dokumentární zpracování, které se v polovině řady změní v reality show o přežití.










4. místo: HOTEL – 430 bodů

Popáté se AHS vrátilo v roce 2015 s podtitulem Hotel a Ryan Murphy nám odvyprávěl svůj upírský příběh.

Pátá řada nás zavedla do hotelu Cortez, kterému vládla hraběnka Elizabeth, která trpěla vzácnou nemocí, kvůli které byla závislá na krvi. Pátá řada se musela obejít bez hlavní hvězdy seriálu Jessicy Lange. Velkým lákadlem bylo obsazení Lady Gagy v hlavní roli.








3. místo: COVEN – 473 bodů

Třetí pokračování AHS ze světa čarodějnic se uvedlo v roce 2013.

Třetí řada nás zavede do světa čarodějnic, čarodějů a voodoo. Představí se nám víceméně dámské obsazení. Hlavní zápletkou je vypořádání sváru mezi čarodějnicemi a stoupenci voodoo. Ti se však musí spojit, aby se společně postavili lovcům čarodějnic.












2. místo: MURDER HOUSE – 822 bodů

Seriál AHS se uvedl v roce 2011 hororovou první řadou, která po obnovení získala přízvisko Murder House.

Murder House nám představí rodinu Harmonů, která chce začít znovu. Pořídí si tak nový dům a přestěhují se do nového města. Nevědí, že dům má své tajemství a je plný duchů.









1. místo: ASYLUM 1 149 bodů

Druhá řada AHS běžela v roce 2012.

Asylum vsází na velkou řadu dějových linek, které oslovují velké množství diváků. Druhá řada je zatím nejtemnější a naráží na témata, o kterých se moc nahlas nemluví ani v dnešní době. Ocitáme se v blázinci, kde se snaží léčit homosexualitu, masturbaci a nynfomanii. Zároveň tu jeden z doktorů praktikuje pokusy na lidech a aby toho nebylo málo jednu z jeptišek posedne ďábel.







Na prvních dvou příčkách se tedy nic zásadního nemění. Asylum je stále silnou stálicí a Murder House si svou pozici drží také dost pevně. Jedinou změnou je tak návrat Covenu na třetí místo a odsunutí Hotelu na místo čtvrté. Roanoke se podařilo probojovat na páté místo a Freak Show si již tradičně pohlídalo poslední pozici.

Jak celým pořadím podle vás zamává aktuálně vysílaná sedmá řada s podtitulem Cult? Viděli jsme zatím jen několik epizod, ale zvažujete, že by se mohla dostat mezi vaše tři nejoblíbenější řa­dy?


Jít na American Horror Story | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!