Osmá řada má možná svůj podtitul

Osmá řada má možná svůj podtitul

17.3.2018 9:37


Studio FOX si zaregistrovalo název American Horror Story: Radioactive, z čehož se usuzuje, že byl prozrazen název osmé řady.


Ryan Murphy už dříve prozradil, že nadcházející osmá řada poruší zavedená pravidla. Všechny předchozí řady se odehrávají v minulosti, nebo v současnosti. V osmé řadě se máme vydat do blízké budoucnosti. Přesněji bychom se měli přenést o 10 až 20 let dopředu, takže si nepředstavujte žádné přehnané sci-fi.

Podle posledních zvěstí, které zatím nikdo od FOXu nepotvrdil, ale ani nevyvrátil, by se osmá řada mohla jmenovat Radioactive, což samozřejmě nabízí řadu možností, o čem by mohla být. Nejvíce se diskutuje o tom, že nás osmá řada pravděpodobně zavede do postapokalyptické budoucnosti, kde byl svět zničen nukleární válkou.

Ryan Murphy by tím mohl rozvinout do extrému současné politické pnutí mezi světem a Severní Koreou, případně by do toho mohl zapojit i Islámský stát. Určitě bychom v dnešní době našli řadu možností, které by se daly rozvést až k vypálení jaderné bomby.

Prozatím nejsou o osmé řadě dostupné žádné další informace. Casting ještě nezačal, svou účast má jistou jen Sarah Paulson, a samotné natáčení je zatím ve fázi příprav. Premiéra by měla být klasicky na podzim 2018.

O čem by osmá řada mohla být podle vás? Co vás jako první napadne, když si přečtete název American Horror Story: Radioactive?

Foto: FX


Jít na American Horror Story | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!