Zemřel Charles Manson. Dočkáme se filmu Quentina Tarantina

Zemřel Charles Manson. Dočkáme se filmu Quentina Tarantina

20.11.2017 15:13


Ve věku 83 let zemřel v neděli večer Charles Manson, nechvalně známý vůdce kultu Mansonovy rodiny, která v roce 1969 zavraždila mimo jiné herečku Sharon Tateovou. Manson zemřel z přirozených příčin. Jeho příběh se chystá zfilmovat Quentin Tarantino.


O Mansonovi, který byl kriminálníkem již od útlého věku, bylo natočeno několik filmů, a samozřejmě seriál Aquarius, u kterého tvůrci sice počítali s šesti řadami, ale nakonec zůstal u dvou – to hlavní se v něm ale odehrálo. Naposledy se Manson objevil v poslední řadě American Horror Story v epizodě Charge. Za zmínku stojí i nový seriál streamovací služby Netflix o počátcích profilování sériových vrahů Mindhunter. V něm se sice Manson neobjevil, ale byl tím, kdo inspiroval agenty FBI Forda a Tenche k tomu, aby s touto studií začali.

Charlese Mansona ztvárnil v seriálu Aquarius Gethin Anthony. Foto: NBC

Novinkou na obzoru je film od Quentina Tarantina v produkci Sony. To vyhrálo nad jinými studii souhlasem s Tarantinovými podmínkami, že si film natočí podle svého a dostane procento ze zisků ještě před zdaněním a jako první.


Jít na Aquarius | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře