Kam se vydá Archer ve své předposlední řadě?

Kam se vydá Archer ve své předposlední řadě?

28.5.2017 23:26


Osmá série skončila, devátá příští rok začne. Opět bude mít jen osm epizod a opět v ní budou diváci čekat na zodpovězení jedné velké otázky.


Málokterý seriál si dovolí skončit tak velkým cliffhangerem, který téměř úplně odmítne v nadcházející sérii řešit. Archer si to dovolil. Mluvíme samozřejmě o Archerově smrti na konci sedmé řady. V nadcházející osmé jsme se pouze dozvěděli, že je v kómatu. A řada diváků čekala, že na jejím konci se nejlepší tajný agent/soukromý detektiv na světě probudí a otevře oči.

Ale to se nestalo. Tvůrčí tým seriálu se rozhodl neuzavřít příběh tak, jak mnozí čekali, ale nechává si otevřené dveře do další alternativních světů. Z konce osmé řady jsme si jen odnesli poučení, že „sedm kulek v těle nikdo nemůže přežít“ (Archer jich na konci sedmé řady ovšem schytal méně) a tím vyvstává otázka, jestli v příští sérii uvidíme Lanu. (A potažmo Barryho.)

Tvůrce seriálu Adam Reed to okomentoval pro web Uproxx. Na otázku, jestli diváci ještě Lanu uvidí, odpověděl jen, že zatím neví. A to vzhledem k tomu, že se celý děj odehrával v Archerově hlavě, není jisté, jestli se devátá řada vrátí zpět do současnosti. Anebo jestli zůstane v Dreamlandu. Prozradil taky, že už zhruba ví, jaká bude předposlední série celého seriálu a že už taky pár let ví, jak vše skončí na konci desáté řady. A to je vše, co víme. Další informace se pravděpodobně dozvíme až v červenci po Comic-Conu v San Diegu, kam herci a tvůrci seriálu obvykle míří (program pro letošní ročník nicméně ještě není potvrzený.)

Nicméně: Skoro se až nabízí využít Archerovy flashbacky z osmé série a poslat hlavní hrdiny do druhé světové války. Ale to je zatím pouze spekulace.

Jak se vám líbil konce osmé série? Chtěli byste, aby devátá řada příští rok pokračovala v Dreamlandu? Anebo v jiném alternativním svě­tě?

FOTO: FX


Jít na Archer | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!