Pozor na kanibaly a tekutý písek. Archer v dubnu přilétne na Nebezpečný ostrov

Pozor na kanibaly a tekutý písek. Archer v dubnu přilétne na Nebezpečný ostrov

3.3.2018 12:27


Danger Zone? Ne. Danger Island! Tak zní podtitul deváté série Archera, která je zároveň jeho předposlední. Stanice FXX zveřejnila, že se kreslení hrdinové vrátí na obrazovky koncem dubna.


Píše se rok 1939 a Archer na hydroplánu přilétá do tichomoří na „nebezpečný (a vymyšlený) ostrov“ Mitimotu. První díl nového osmidílného dobrodružství uvidí diváci na stanici FXX ve středu 25. dubna. Na nové epizody jako poctu akčním filmům z šedesátých let láká první obrázek z předposlední série celého seriálu. Víc jsme o jejím ději psali loni v létě.

(Devátá řada Archera: Danger Island začíná 25. dubna 2018. Foto: FXX)

Archer je pilot a alkoholik. Jeho kopilota a parťačku hraje Pam. A nejen oni dva si musí dát pozor na kanibaly, velmi inteligentní opice, jedovaté šipky a tekutý písek. Malory opět ztvární Archerovu matku a majitelku hotelu. Z Lany se stává princezna a revolucionářka Lanaluakalani. Charlotte Vandertunt je opuštěná dědička rozsáhlého majetku a Cyril si zahraje „velice nenápadného“ německého špiona/podnikatele Siegberta Fuchse. Ray dostává roli francouzského kapitána Reynauda. A doktor Krieger? Už není člověk, ale mluvící papoušek ara jménem Crackers.


Jít na Archer | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře