Dočká se Black Siren vykoupení a podaří se Dragonovi zničit Olivera?

Dočká se Black Siren vykoupení a podaří se Dragonovi zničit Olivera?

22.4.2018 17:00


Finále se pomalu blíží, a proto zahraniční weby zjišťují, co mohou. Dočká se Black Siren svého vykoupení? A jak dopadne boj Green Arrowa a Dragona?


Black Siren je to stále těžké, protože nevíme, zda je skutečně padouch, nebo zda se chce nakonec přidat na stranu dobra. Zatím to vypadá tak, že z ní bude už navždy padouch, ale stále tu existuje možné vykoupení. „Myslím, že se stále může vykoupit, ale myslím si to proto, že já sama dokáži odpouštět. Podle mě má hodně věcí, které může vysvětlit a které může pochopit. V mnoha ohledech však připomíná divoké zvíře. Má ho někde uvnitř sebe v kleci, a to chce ven. I ona ho chce pustit ven, ale zároveň je tím sžírána zevnitř. Podle mě se tak nenarodila, ale věci, které se jí staly, ji nasměřovaly na tuto cestu,“ řekla herečka Katie Cassidy.

(Dočkáme se někdy hodné Black Siren? Foto: CW)

Kromě toho se herec David Ramsey vyjádřil k letošnímu finále: „Oliver zaplatí cenu, kterou ještě nikdy předtím nezaplatil. Oproti jiným padouchům, kteří jdou Oliverovi vyloženě po krku, Ricardo Diaz ničí jeho rodinu kousek po kousku.“


Jít na Arrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!