Osm největších otázek, na které se ptáme po zhlédnutí finále šesté série

Osm největších otázek, na které se ptáme po zhlédnutí finále šesté série

22.5.2018 16:00


Letošní finále mělo nečekaný konec, který byl v mnoha ohledech minimálně překvapivý. Jaké otázky nás budou až do podzimu nejvíce trápit?


1. Co dalšího čeká na Ricarda Diaze?

Úhlavní padouši jednotlivých sérií se většinou dočkají hlavní pozornosti pouze v téže sérii. Někdy se padouchovi podaří přežít, jindy je poražen a doveden před spravedlnost nebo zabit, ale tentokrát nedošlo ani k jedné věci. Nejenom, že Dragon přežil, ale zároveň se nedočkal spravedlnosti. Diaz byl sice ve výsledku poražen, ale to nejdůležitější stále má – svůj život na svobodě. Díky tvůrcům víme, že se ho dočkáme i v další sérii, kde bude mít spojitost s Black Siren.

2. Jak to bude dál s Black Siren?

I když byla Black Siren po většinu šesté série na straně zla, tak se nakonec vykoupila. V sedmé řadě očekáváme minimálně její mstu za zesnulého Quentina. Zároveň doufáme, že se konečně přidá na stranu dobra a bude součástí týmu strážců Star City. Dočká se však určitě těchto věcí?

3. Dočkáme se útěku z vězení?

Všichni jistě tušíme, že Oliver Queen nezůstane v přísně střeženém vězení příliš dlouho. Otázkou však je, jak se vůbec z vězení dostane. Uteče a stane se z něj uprchlík, nebo dostane nějakým způsobem svobodu? Jedno je ale jisté, Oliver si ve vězení pobude minimálně pět měsíců, protože až za pět měsíců odstartuje sedmá série.

4. Proč se vrátí Roy?

I když jsme za Royův návrat do seriálu rádi (bylo potvrzeno, že Roy bude jednou z hlavních postav sedmé řady), tak stále musíme klást otázky týkající se jeho návratu. Proč se vrátí bez They? A proč se vůbec vrátí do Star City? Má to nějakou spojitost s tím, že ho Oliver zbavil nálepky Green Arrowa, za kterého byl několik let považován?

5. Jak se Star City vypořádá s nedávnými událostmi? 

Star City je opět v bezpečí, akorát přišlo o svého starostu a o svého hlavního strážce. Co se tedy bude dít ve Star City dál? Ovládnou město zločinci, když tu nebude Oliver? A jak se lid postaví k faktu, že Green Arrow je Oliver Queen?

6. Co vlastně čeká dál na Olivera?

Na konci šesté řady se stalo něco skutečně neomluvitelného. Něco, co už nejde vrátit. Nejenom, že šel Oliver do vězení, ale zároveň celému světu odhalil, že je Green Arrow. Této nálepky se už nikdy nezbaví, protože o tom ví celý svět, ale jak se vypořádá s vězením, aby se vrátit ke strážcování? Nebo se k tomu už nikdy nevrátí?

7. Co čeká na zbytek týmu?

I když ostatní strážci Star City získali imunitu, tak to bude skutečně tak prosté? Zároveň, jak nyní budou tyto týmy fungovat v roli strážců města? Dočkáme se opět rozdělení na dva týmy, nebo se týmy spojí jako ve finále, aby se kriminalitě postavily společně?

8. Ovlivní nějak finále Flashe seriál Arrow

Pokud sledujete i seriál The Flash, tak víte, že zde chce hlavní padouch Thinker zasáhnout celý svět přístrojem, který všem vymaže paměť, aby je navrátil do jejich prostších já. Povede se Thinkerovi dokončit své dílo? Pokud ano, tak by mělo ovlivnit i všechny postavy v seriálu Arrow.

Zdroj článku: Comic Book; Foto: CW


Jít na Arrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!