Osmnáctý díl se zaměří především na Olivera

Osmnáctý díl se zaměří především na Olivera

19.2.2018 17:00


Delší dobu se seriál nezaměřil na svého hlavního hrdinu, který by vynikal mezi ostatními postavami. To změní osmnáctý díl, ve kterém bude většina scén patřit Oliverovi.


Seriál Arrow těží především ze svého hlavního hrdiny. Každý díl, který se zaměří na Olivera, bývá zpravidla povedený. Například první dvě série se soustředily předně na Oliverův vývoj. S přibývajícími sériemi se seriál začal čím dál méně zaměřovat na svého hlavního hrdinu, protože bylo třeba rozvinout příběhy ostatních postav.

Šestá série se opět příliš moc nesoustředí na Olivera, ale to by se snad v osmnáctém díle Back to the Basics (česky Zpátky ke kořenům) mělo změnit. „V osmnácté epizodě se vrátíme k dílům z první či druhé série, kdy jsem měl velký podíl, tak 90%, na každém dílu. V osmnáctém díle je asi 55 scén, z toho já jsem v 52,“ řekl herec Stephen Amell.

(Oliver Queen v sedmnáctém díle páté série. Foto: CW)

Stephen Amell označil tento díl za jeden z „old schoolových“, což znamená, že by nám měl připomenout právě díly z prvních dvou sérií. V podobném duchu byl například sedmnáctý díl Kapiushon z páté řady, ve kterém došlo k odhalení Oliverova velkého tajemství. Co tedy odhalí osmnáctá epizoda letošní série?

Zdroj článku: Comic Book


Jít na Arrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!