Pět skvělých momentů z velkého crossoveru

Pět skvělých momentů z velkého crossoveru

6.12.2017 18:00


Letošní crossover se již skutečně skládal ze čtyř dílů, proto bylo dostatek prostoru k tomu, aby se v něm objevilo několik skvělých momentů, které stojí za připomenutí. My jsme vybrali nejlepších pět.


1. Románek Alex a Sary

Menším přáním mnoha fanoušků bylo to, aby v crossoveru měly společné scény Sara a Alex, protože díky jejich sexuální orientaci mohl vzniknout zajímavý románek. Tvůrci tuto příležitost chytli za pačesy a těmto dvěma věnovali pořádnou dávku scén. Snad nikdo nezapomene na onu klíčovou scénu z první části crossoveru, ve které se Sara a Alex spolu vyspaly.

2. Návrat Promethea

Přítomnost Promethea ze Země X byla potvrzena již dříve, ale každý očekával, že se pod jeho maskou bude nacházet herec Josh Segarra. Nakonec se pod maskou nacházel Colin Donnell, představitel Tommyho Merlyna. Tento návrat nás potěšil hned ze dvou důvodů. Nejenom, že jsme tuto postavu neviděli již pěkně dlouho, ale zároveň nám tvůrci nezkazili překvapení tím, že by přítomnost herce Colina Donnella oznámili předem.

3. Smrt Martina Steina

Smrt Martina Steina byla očekávaná, protože odchod této postavy byl oznámen již předem, ale i tak nás tato smrt dojala a zasáhla. Martin Stein byl oblíbenou postavou. Přinášel do seriálu svá moudra a jeho konverzace s ostatními členy týmu Legend byly vždy skvělé. Budeš nám chybět, Šediváku!

4. Setkání všech hrdinů

Okamžik, na který jsme všichni čekali. Všichni hlavní hrdinové Země 1 se sešli na jednom místě, takže jsme konečně mohli vidět, kdo tvoří ochranu tohoto světa. Scéna, ve které setkání proběhlo, byla sice nucená, ale i přesto zahřála každého komiksového fanouška u srdce.

5. Konečné vyřešení vztahů

Ať už fandíte vztahu BarryhoIris a vztahu OliveraFelicity, nebo ne, tak jsou jejich svatby v každém případě dobrou zprávou pro oba seriály. Ve Flashovi se již nebude řešit svatba, zatímco v Arrowovi už nebudeme obracet očima nad nekonečně řešeným vztahem ústřední dvojice. Oba páry jsou svoji, proto je nyní vše vyřešeno a snad již nedojde k dalším komplikacím, které by brzdily děj seriálů.

Souhlasíte s naším výběrem, nebo by vašich pět nejlepších momentů tvořilo něco jiného?

Foto: CW


Jít na Arrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!