Přípravy na nový velký crossover už opět započaly

Přípravy na nový velký crossover už opět započaly

21.4.2018 12:00


Vzhledem k tomu, že je nyní již jisté, že se všechny komiksové seriály stanice CW dočkají pokračování, mohou tvůrci konečně začít plánovat velký crossover.


Velký crossover seriálové sezóny 2017/2018 se zaměřil na nacistickou Zemi X. I příští seriálový rok se dočkáme velkého crossoveru komiksových seriálů stanice CW, ale pochopitelně zatím nevíme, o čem bude, protože o tom neví ani sami tvůrci. Nicméně již proběhlo několik prvních schůzek týkajících se crossoveru.

„Ano, popravdě jsme se už o tom začali bavit. Měli jsme několik předběžných schůzek. Nikdy jsme se kvůli crossoveru nesetkali tak brzo jako letos. Snažíme si všechno připravit co možná nejdříve. Pár věcí nás už napadlo, a tak nějak tušíme, co bychom chtěli udělat,“ řekl tvůrce seriálu Arrow, Marc Guggenheim.

(Bude se crossover týkat i Black Lightninga? Foto: CW)

Paradoxem je, že se ke crossoveru zatím vyjádřil pouze Guggenheim, o kterém bylo nedávno prozrazeno, že po šesté sérii končí u seriálu Arrow. Zřejmě však bude i nadále zasahovat do dění komiksového světa stanice CW, vzhledem k tomu, že tu bude pracovat jako výkonný poradce.

Guggenheim dále dodal ke crossoveru následující: „Stále nás čeká spousta práce, ale vzhledem k tomu, že scénář k němu píšeme někdy v srpnu a září, tak máme hodně velký náskok.“ Stále není jasné, zda se na crossoveru bude podílet i nováček Black Lightning, ale počítá se, že se bude i nadále týkat seriálů Supergirl, The Flash, Arrow a Legends of Tomorrow.

Zdroj článku: Comic Book


Jít na Arrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!