Sedmé série se ujme nový tvůrce, Marca Guggenheima nahradí Beth Schwartz

Sedmé série se ujme nový tvůrce, Marca Guggenheima nahradí Beth Schwartz

18.4.2018 15:01


Včera se na internetu objevila poměrně šokující novinka týkající se seriálu Arrow. Dlouholetý hlavní tvůrce seriálu Arrow, Marc Guggenheim, se nebude podílet na tvorbě sedmé řady.


Není to tak dlouho, co byl seriál Arrow obnoven pro sedmou sérii. V seriálové sezóně 2018/2019 se tedy dočkáme pokračování, ale na seriálu již nebude pracovat tvůrce Marc Guggenheim. Toho nahradí Beth Schwartz. Zároveň nahradí i druhou hlavní tvůrkyni, Wendy Mericle, která po šesté série taktéž odchází od seriálu.

Marc Guggenheim stál u zrodu celého komiksového vesmíru na stanici CW, a proto je to těžká rána, především pro seriál Arrow, který vedl už od první série. Šest dlouhých sezón byl jeho hlavním tvůrcem, ale nyní se s ním musíme rozloučit. Nahradí ho již zmiňovaná Beth Schwartz, která u seriálu Arrow taktéž pracuje už od první série. Nyní ji však čeká nová pozice, protože dosud psala pouze scénáře a byla jednou z hlavních vedoucích po tvůrcích.

Od seriálu však Guggenheim nadobro neodchází, u sedmé série bude sloužit jako výkonný konzultant. Nikdo však neprozradil, proč Marc Guggenheim odchází z pozice hlavního tvůrce. Netušíme tedy, zda si odchod vyžádal, či se jednalo o rozhodnutí Warner Bros.

To stejné platí i u seriálu Legends of Tomorrow, kde sloužil jako druhý hlavní tvůrce. Jeho místo zaujme současný tvůrce Phil Klemmer a Guggenheim bude taktéž sloužit jako výkonný konzultant u čtvrté série.

Zdroj článku: Comic Book


Jít na Arrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!