#1091 mailer: Měl by to být Bumerang. Říkali to ve scéně, kde se vrací Oliver s Barrym z ostrova..zmínili,že bude mít za souseda Sladea. Barry říkal ,že mají pipeline (nebo tak nějak) a Arrow tým má tropickej ostrov…s minama :-)
mně se tahle epizoda líbila, nepostrádala napětí ani akci a navíc konečně to Thea ví :-) akorát škoda že Lian Yu bylo tak trochu z rychlíku, tam a hned zase zpátky, nevadilo by mi, kdyby to roztáhli na 2 díly… A i když jsem celou dobu čekala na to, až se cpt. Lance dozví o Saře, tak teďka mě to vůbec netěší :-( ale jeho reakce se dala očekávat… no snad to zase bude dobry a neudělá nějkou blbost :-/
Som zvedavý že koľko sérií bude mať arrow, dúfam že nie iba 5 pretože iba toľko bol rokov Oliver na ostrove a každá séria vnímala jeho jeden rok, dúfam že bude viac sérií
Bieda , bieda bieda dúfal som že to bude epická epizóda , bohužial zaradila sa iba do tých podpriemerných , ktorých je v tejto sérii čim ďalej viac.chcelo by to už konečne poriadnu epizodu ktorá túto mizériu konečne zniči.
#1077 Edulinka: S titlema lepší, ale stejně jsem tomu nějak nepřišla na chuť..
Titulky uz su na uloz.to od vcera poobedia
#1097 Elizabeth1tytulky na 14 dil dneska nebudou neco co gg skoda proooccc?? tak sem se tesil
#1091 mailer: Měl by to být Bumerang. Říkali to ve scéně, kde se vrací Oliver s Barrym z ostrova..zmínili,že bude mít za souseda Sladea. Barry říkal ,že mají pipeline (nebo tak nějak) a Arrow tým má tropickej ostrov…s minama :-)
#1091 mailer: Je to Bumerang… Myslim ze sa sam o tom bavil jak ho tam poslu
#1088 Scenárista s veľkým S: to se mi prave az tak nezda,spis nejaky nepritel se kterym se utkal jeste nez se vratil do starlink
#1092 Lumicko #1093 Veronica_Z#1086 Baltik: Jediná veselá chvíľa tejto epizódy, proste Felicity :D
Tento diel sa mi veľmi páčil. Konečne vie Thea pravdu no a samozrejme môj obľúbený Slade :)
Strašně se mi líbil ten moment, kdy si Slade uvědomil, že by ho Thea opravdu zabila. A poprvé za léta vypadal fakt vyděšeně :D
#1087 mailer: Bumerang
#1091 mailernevite nekdo,kdo ma byt ten další človek v tom vezení,ktery jim nebude chtit pomoct?
#1088 Scenárista s veľkým Shttp://l.wigflip.com/…/roflbot.jpg
#1090 Mimo12mně se tahle epizoda líbila, nepostrádala napětí ani akci a navíc konečně to Thea ví :-) akorát škoda že Lian Yu bylo tak trochu z rychlíku, tam a hned zase zpátky, nevadilo by mi, kdyby to roztáhli na 2 díly… A i když jsem celou dobu čekala na to, až se cpt. Lance dozví o Saře, tak teďka mě to vůbec netěší :-( ale jeho reakce se dala očekávat… no snad to zase bude dobry a neudělá nějkou blbost :-/
Aj tak najlepšie ako Slade Oliverovy povedal „kid“ :D
Tohle byla velmi dobrá epizoda ale stejně je škoda že tam moc Slade nebyl
#1078 mirasagan: Už jsou :-)
Som zvedavý že koľko sérií bude mať arrow, dúfam že nie iba 5 pretože iba toľko bol rokov Oliver na ostrove a každá séria vnímala jeho jeden rok, dúfam že bude viac sérií
#1078 mirasagan:
Pokiaľ viem titulky su už niekoľko hodin
Bieda , bieda bieda dúfal som že to bude epická epizóda , bohužial zaradila sa iba do tých podpriemerných , ktorých je v tejto sérii čim ďalej viac.chcelo by to už konečne poriadnu epizodu ktorá túto mizériu konečne zniči.
Pochybuji že dnes ty titulky budou…
#1080 Scenárista s veľkým S #1082 Edulinka#1076 anetkanit: Měla jsem trochu podobné podmínky :-D Ale mě se dnešní díl líbil. A na první shlédnutí :-) Už se těším na večer na titulky :-)
#1096 anetkanit