No ani jedna z těch fotek na které jsem narazil neukazují jasně, že se jedná o tu samou scénu, kde bojuje arrow s arrowem. I když to jak tam klečí vypadá fakt podobně. Ale ta fotka co sem poslal je pak ukázána i z jiného záběru, kde jsou kolem policisti.
No jsem fakt zvědavý o co jde. Možná začne být konečně třetí série zajímavá :D.
#969 maxf1: Podle mně to rozhodne o hodně věcech pokud jí to poví ale v další epizodě !bude Arrow bojovat s jiným Arrowem ve stejném obleku takže kdo ví kdo to bude? ! http://moviepilot.com/…rrow-2670801?…
#967 LostArrow: Je pravda, že jedna z prvních věcí, která mě zaujala na Arrow, když se začal vysílat bylo to, že on někdy i zabíjel. Ale nevím no jsem docela i za tuhle změnu rád i když to pak teda musí jít takovou tou trapnou cestou, kdy se mu vrací nepřátelé, které už porazil.
#965 rezzba: Jojo já na to koukám jen skrz to že doufám v lepší zítřky, ale upřímně taky po druhé sérii pro mě upadá… Chybí mi tam to tajemno a hlavně mi přijde přehnané to jak Oliver nesmí zabíjet že je to špatné že chce mít lásku a podobné hovadiny…
#950 Cermb0: Přesně kvůli takovým perlám jsem to už přestal sledovat. Už melou z ničeho a je to hovadina.Mám strach se zeptat, jestli už konečně policajt poznal Olivera nebo ne :D
#962 AndrewCollinJr: No tiež to zavisí od súpera. Zmlátila len pár nejakých poskokov, zatiaľ čo Wildcat s Brikom to je trochu iná liga. ale páči sa mi ako to s Laurel ide. Má slušnú masku a keď si ju vezme do parády Oliver bude s nej aj docela dobrý bojovník, aj keď to bude trvať ešte dlho. S Black Canary v podaní Laurel som spokojný.
#959 LostArrow: Jo to já jsem se zapojil sem do diskuzí právě po finále první poloviny série a narazil jsem tu na tu matusovu teorii a taky se mi líbila víc, než to co udělali :D ale taky jsem hned napsal, že se to nestane, protože tvůrci seriálů se musí držet určitých zásad a otevřeně představit způsob jak oživit hlavního hrdinu je tabu co se týče seriálů.
#958 migthedragon: Né že bych se ho chtěl zastávat ale musím uznat že ten jeho začátek 2. poloviny 3. série by si mi líbil víc než co se tam teď děje… Jinak epizoda byla fajn kromě tedy Olicity jako vždy a nesnesitelného pocitu že z každýho zabijáka najednou dělají puritány…Laurel mi tentokrát v tomto díle nevadila asi skrz to že jsem škodolibej s byl jsem rád že jí to nejde ;D Jinak za mě epizoda oproti první polovině super…
#957 MatusBeres: Sakra matuši já už si ani nejsem jistý jestli pořád ještě vtipkuješ nebo jestli těm tvým bludům věříš. Napiš prosím příště alespoň smajlík za to co napíšeš ať víme, že jsi normální :D.
To že ako scenarista serialu Arrow by som bol uspešny je až smiešne popierať, moje scenaristicke deje obsahuju niekoľko scenaristych zvratov ktore su na dost dobrej urovni, dovolim si tvrdit ze celkovo som dokazal napisat lepsie scenare ako scenaristi serialu Arrow, kde je v deji vela nezrovnalosti , a na ktore fanisikovia Serialu neustale upozornuju.Klesajucu kvality serialu vnimam tak ze scenaristi ktory su momentalne zodpovedny za momentalny vyvoj nemaju dostatocne skusenosti s pisanim serialu .
Stanici Cw som poslal email,ktory obsahuje moj navrhovany dej , a kde im ponukam svoje sluzby ktore evidentne potrebuju, 3 seriu uz iba dotocia , na 4 by som sa uz chcel scenaristicky podielat .
#970 Barry Allen: podla mna to bude nieco s vertigom a bude to jeho najvacsi strach
#974 maxf1:
No ani jedna z těch fotek na které jsem narazil neukazují jasně, že se jedná o tu samou scénu, kde bojuje arrow s arrowem. I když to jak tam klečí vypadá fakt podobně. Ale ta fotka co sem poslal je pak ukázána i z jiného záběru, kde jsou kolem policisti.
No jsem fakt zvědavý o co jde. Možná začne být konečně třetí série zajímavá :D.
#973 migthedragon: Podle mě ho spíš nějak kreje. Aby lidem nedošlo, že Queen a Arrow mizí z města stejně. Ale proč by spolu bojovali???
#975 migthedragon#972 maxf1: Jinak na FB je takových obrázků víc, kteří spoilerují ještě něco.
Vypadá to, že Roy se nechá chytit jako Arrow policií, dost možná, aby zmátli Ra's al ghula, který pak bude mít za to, že Oliver už není Arrow.
#974 maxf1#970 Barry Allen: Já ti ukážu, s kým bojuje… SPOILER!!!!
https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/…726933_n.jpg?…
#973 migthedragonJá nic, to samo : https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/…934883_o.jpg
#969 maxf1: Podle mně to rozhodne o hodně věcech pokud jí to poví ale v další epizodě !bude Arrow bojovat s jiným Arrowem ve stejném obleku takže kdo ví kdo to bude? ! http://moviepilot.com/…rrow-2670801?…
#972 maxf1 #976 iBrainacV příštím díle se Thea nejspíš dozví, že Oliver je Arrow
#970 Barry Allen#967 LostArrow: Je pravda, že jedna z prvních věcí, která mě zaujala na Arrow, když se začal vysílat bylo to, že on někdy i zabíjel. Ale nevím no jsem docela i za tuhle změnu rád i když to pak teda musí jít takovou tou trapnou cestou, kdy se mu vrací nepřátelé, které už porazil.
#965 rezzba: Jojo já na to koukám jen skrz to že doufám v lepší zítřky, ale upřímně taky po druhé sérii pro mě upadá… Chybí mi tam to tajemno a hlavně mi přijde přehnané to jak Oliver nesmí zabíjet že je to špatné že chce mít lásku a podobné hovadiny…
#968 migthedragonNo, neviem preco by mala byt Felda stale vtipkujuca, ked v poslednej dobe nato dovodov velmi nebolo…
rezzba: Nie, sam vsak spoznal Harpera, co bolo aj vtipne…
#950 Cermb0: Přesně kvůli takovým perlám jsem to už přestal sledovat. Už melou z ničeho a je to hovadina.Mám strach se zeptat, jestli už konečně policajt poznal Olivera nebo ne :D
#967 LostArrow#954 Ne-On:
#955 téčko171: pobavili, jste.. :-D
#962 AndrewCollinJr: No tiež to zavisí od súpera. Zmlátila len pár nejakých poskokov, zatiaľ čo Wildcat s Brikom to je trochu iná liga. ale páči sa mi ako to s Laurel ide. Má slušnú masku a keď si ju vezme do parády Oliver bude s nej aj docela dobrý bojovník, aj keď to bude trvať ešte dlho. S Black Canary v podaní Laurel som spokojný.
#959 LostArrow: Laurel to v téhle epizodě nešlo ? Vždyť tam kvůli ní znovu udělali pitomce z Roye a vypadalo to,že bojuje líp jak Wildcat :-D
#963 doomhammer#956 Ne-On: Děkuji, my oba je máme očividně dobře přečtené. :D
#959 LostArrow: Jo to já jsem se zapojil sem do diskuzí právě po finále první poloviny série a narazil jsem tu na tu matusovu teorii a taky se mi líbila víc, než to co udělali :D ale taky jsem hned napsal, že se to nestane, protože tvůrci seriálů se musí držet určitých zásad a otevřeně představit způsob jak oživit hlavního hrdinu je tabu co se týče seriálů.
#958 migthedragon: Né že bych se ho chtěl zastávat ale musím uznat že ten jeho začátek 2. poloviny 3. série by si mi líbil víc než co se tam teď děje… Jinak epizoda byla fajn kromě tedy Olicity jako vždy a nesnesitelného pocitu že z každýho zabijáka najednou dělají puritány…Laurel mi tentokrát v tomto díle nevadila asi skrz to že jsem škodolibej s byl jsem rád že jí to nejde ;D Jinak za mě epizoda oproti první polovině super…
#960 migthedragon #962 AndrewCollinJr#957 MatusBeres: Sakra matuši já už si ani nejsem jistý jestli pořád ještě vtipkuješ nebo jestli těm tvým bludům věříš. Napiš prosím příště alespoň smajlík za to co napíšeš ať víme, že jsi normální :D.
#959 LostArrowTo že ako scenarista serialu Arrow by som bol uspešny je až smiešne popierať, moje scenaristicke deje obsahuju niekoľko scenaristych zvratov ktore su na dost dobrej urovni, dovolim si tvrdit ze celkovo som dokazal napisat lepsie scenare ako scenaristi serialu Arrow, kde je v deji vela nezrovnalosti , a na ktore fanisikovia Serialu neustale upozornuju.Klesajucu kvality serialu vnimam tak ze scenaristi ktory su momentalne zodpovedny za momentalny vyvoj nemaju dostatocne skusenosti s pisanim serialu .
Stanici Cw som poslal email,ktory obsahuje moj navrhovany dej , a kde im ponukam svoje sluzby ktore evidentne potrebuju, 3 seriu uz iba dotocia , na 4 by som sa uz chcel scenaristicky podielat .
#958 migthedragon