Pokud by se Olive řídil názorem Felicity, tak by jeho sestra musela umřít, a taky bych dal spíše přednost rodině než krávě co se věčně uráží, Laurel na tom není o moc líp, Canary mělo zůstat opravdu jen Saře, která byla senzační.
#913 fandapcd: #914 paule: Mě skutečně přijde, že u ní to není o nějakých zásadách jako spíš o tom, že na to prostě nemá žaludek. Docela jsem zvědavý jestli zase tým arrow na chvíli opustí jen aby se za chvíli zase vrátila. Jako ona dřív bývala docela silným charakterem, ale teď je hrozně moc emocionální. Ono to bude asi i tím, že vlastně tyhle díly jsou dost vážné tak jí prostě nemůžou ukázat jako ten odlehčenější charakter.
#911 migthedragon: S tím že nemá zrovna pevné zásady fakt nesouhlasím. Spíš bych řekl že je to opačně. Ona si za svým názorem/přesvědčením stojí a to s tím Palmerem bylo protože si uvědomila že ho nechce nechat zemřít a myslí si že když mu pomůže tak to zvýší jeho šance na přežití a to je přesně to co dělá celou dobu snaží se zajistit aby nikdo neumíral.
#911 migthedragon: Tak scénáristi to s***u jak můžou, o tom žádná. Nevyjasněnej vztah s Olivere, tu nevyjasněnost si dělá Oliver sám. Celá kapitola Olicity a Felicity a Palmera jde mimo mě. Pro mě je to zbytečně na obtíž, ale chápu, že to musí trošku zEsmeraldit. S jednou věcí nesouhlasim a tou je, že Felicity nemá pevný zásady. Ale to je o úhlu pohledu, jako všechno.
#909 fandapcd: No ty její zásady zrovna nejsou z nejpevnějších. Kromě toho jejího nevyjasněného vztahu k Oliverovi tu je i ta záležitost z Palmerem, kdy začít mu pomáhat jí trvalo asi půl epizody. S ní je to prostě hrozně často tam a zpátky. Nejhorší na celé té situaci je, že z toho úplně čiší jak se je scénáristi snaží rozdělit, aby se Oliver s Laurel mohli dát zase dohromady.
A Diggle si vždy stojí za svým ten tam neběhá od jednoho přesvědčení k druhému jako Felicity. Ten byl vždy tím, kdo držel Olivera při smyslech, ne Felicity.
Krásná ukázka silného ženského charakteru byla Moira. Té je skutečně škoda. Felicity se naproti tomu stala podle mě otrokem Olicity fanoušků.
#908 migthedragon: Jenže přesně to, že je „normální člověk“ mezi psychopatama (jak řikáš), tak to je svým způsobem drží, jak to říct? při smyslech. Teď obecně. Fascinuje mě, že jakmile se ženská postava, dokáže postavit sama za sebe, za svoje přesvědčení či zásady, tak je hned označována jako blbka, otravná, atd. zkrátka bitch, ale pokud by ten samej názor jako měla ona zastával někdo jinej, třeba dejme tomu Diggle (což celkem i zastával), tak je to naprosto v pohodě. < To byla malinká odbočka k negativním komentům k Felicity. :D
#907 fandapcd: No a přesně proto do toho týmu moc nesedí. Svým způsobem je dobře, že je tak uřvaná, protože je to přesně taková reakce, kterou by normální člověk kolem těchhle psychopatů měl mít :D. Jako jo já jsem rád, že je tam někdo, kdo přináší trochu odlehčení atmosféry, ale ona je takový ten klasický komixový charakter, který by se hodil do filmu o Flashovi, který vše zachrání. Ne do seriálu ve stylu Nolanovi trilogie o batmanovi, který se snaží brát sám sebe dost vážně.
#902 fandapcd: Tak já třeba chápu proč se tak chová to jako jo, ale nic to nemění na tom, že s tím začíná být otravná.Spíš by se hodila do Flashe, kde nikoho nesejmou, ale vždyť ona se sesype pokaždé, když dojde na krev.
#901 tom99: A přesně proto mě ty poslední tři díly dost štvou. Tam z něj udělali trdlo jen aby mohla Laurel trochu zazářit a navodili tím takovou tu atmosféru, že jí tým potřebuje …
A podle proma na další díl se Oliver ukáže být stejné pako jako zbytek jeho týmu a nechá tam Laurel běhat kolem.
Mně třeba přijde, že v prvních dílech třetí řady byl Roy schopnější než teď. Skákal, střílel, uměl se pohybovat. Teď mi přišel v posledních pár dílech jako totální neschopa…
Návrat Olivera se mi vůbec nevrátil. Oliver přijde za Malcolmem, který zrovna mlátí Bricka, a Malcolm se ani trošku nepozastaví, že Oliver žije a přežil souboj s Ra'sem. To samé platí u Digglea, Roye, Laurel. Jen Felicity udělala menší divadélko, které zase už bylo přitažené za vlasy.
P.S.: Ted Grant měl bojovat jako Ted Grant a ne jako Wildcat s přetáhnutou punčochou na hlavě…
To tu sú ludia až tak naivný a myslia si, že Lance vevie kto je arrow ? Ved okolo toho chodí od prvej série kde Olivera zadrzal… OMG tomu to je dávno jasné len to nepovedal nahlas. On len hrá hlúpeho a z princípu to nechce povedať nahlas aby nezničil hrdinu. Važi si Arrowa ako niekoho kto x krát zachránil život jemu a jeho dcéram a drží jeho mesto v bezpečí… Je to menej osobné pre oboch ked sa spolu stýkaju len ako maskovaný hrdina a kapitán polície… Možno aj Thea to tuší. Ale to pochybujem. Merlin je Al Sa-Her a myslám si, že plánuje niečo velké pozná Oliverove schopnosti a možno aj tušil, že to Oliver prežije je dosť možné, že si to poistil alebo vie o Maseovi… Ved tým, že by Oliver zomrel by sa Malcolm dostal do smrtelného nebezpečia a myslím že by mu nepomohlo asi nič išli by po ňom vsetci. Možno aj sám Ras mu nechal malú šancu na prežitie aby oklamal Merlyna. A prosím vás prečo si myslíte, že Slade tajný agent miešaný so špeciálnymi jednotkami oháňajúci sa mačetou by vedel Olivera naučiť ako niekto kto dlhé roky žil v spolocnosti najnebezpecnejsich ludi sveta a ucil sa od majstrov?
Diggle zůstane s Felicity u počítače zatímco Roy s Laurel jdou ztrestat tu povedenou partičku zločinců. Duo BC/Arsenal by bylo v pohodě, kdyby z Roye nedělali většího trotla než byl doteď. Znovu si neodpustili,aby ho Laurel zachránila. Ke scéně Olivera a Felicity nejde říct nic,oba mají pravdu.. No, ten epic boj byl vážně zábavnej . Ještě na ně dají detailnější záběr,aby jsme si těch zbraní opravdu všimli :-D Laurel je na tom s bojovým uměním lépe jak Wildcat… Malcolm se nechá lehce přemluvit,aby nezabíjel Bricka. Lance pozná Roye,kterého párkrát zatknul, ale Olivera, kterého zná kupu let nikoliv. A nepřijde mu ani trochu divný,že se Sara změnila (postavu rozhodně stejnou nemají)
Koukám,že to tentokrát pěkně schytala Felicity :-D Já naopak chápu,proč takto reagovala. Charakterově je takhle psaná už od 1.série – opustila Team Arrow , když si myslela, že se Oliver někoho chystá zabít ..ona svůj postoj nezměnila, to Oliver se změnil. Felicity beru jako srdce/morální pilíř týmu (mnohdy spolu s Digglem)a Oliverovo rozhodnutí ji naštvalo,zklamalo… Od první série pozorovala jak se Oliver mění z vražedného „vigilante“ na hrdinu. A nyní spolupracuje s nemilosrdným zabijákem, mužem zodpovědným za smrt všech těch lidí v Glades ( včetně smrti svého syna),mužem ,který je v podstatě odpovědný za smrt Olivera otce. Mužem, který udělal z jeho sestry vraha … a zabil ženu,kterou miloval. Po tomhle všem má být s touhle situací ihned v pohodě ? Jasně,chápu i Olivera proč do toho jde, ale je to seriál a musejí to trochu natahovat :-):-D
Ma tiez dostalo ako sa rozbehli proti sebe tie 2 masy… a Brickov gang ma prevazne skoro kazdy zbran ale oni sa idu radsej mlatit s nimi pestami :D… Tiez absurdne ze Lance spozna Roya a Olivera nevie spoznat pritom Oliver je asi 100× viac obvious…
Pokud by se Olive řídil názorem Felicity, tak by jeho sestra musela umřít, a taky bych dal spíše přednost rodině než krávě co se věčně uráží, Laurel na tom není o moc líp, Canary mělo zůstat opravdu jen Saře, která byla senzační.
#913 fandapcd:
#914 paule: Mě skutečně přijde, že u ní to není o nějakých zásadách jako spíš o tom, že na to prostě nemá žaludek. Docela jsem zvědavý jestli zase tým arrow na chvíli opustí jen aby se za chvíli zase vrátila. Jako ona dřív bývala docela silným charakterem, ale teď je hrozně moc emocionální. Ono to bude asi i tím, že vlastně tyhle díly jsou dost vážné tak jí prostě nemůžou ukázat jako ten odlehčenější charakter.
#911 migthedragon: S tím že nemá zrovna pevné zásady fakt nesouhlasím. Spíš bych řekl že je to opačně. Ona si za svým názorem/přesvědčením stojí a to s tím Palmerem bylo protože si uvědomila že ho nechce nechat zemřít a myslí si že když mu pomůže tak to zvýší jeho šance na přežití a to je přesně to co dělá celou dobu snaží se zajistit aby nikdo neumíral.
#915 migthedragon#911 migthedragon: Tak scénáristi to s***u jak můžou, o tom žádná. Nevyjasněnej vztah s Olivere, tu nevyjasněnost si dělá Oliver sám. Celá kapitola Olicity a Felicity a Palmera jde mimo mě. Pro mě je to zbytečně na obtíž, ale chápu, že to musí trošku zEsmeraldit. S jednou věcí nesouhlasim a tou je, že Felicity nemá pevný zásady. Ale to je o úhlu pohledu, jako všechno.
#915 migthedragon#910 mkbn: Proč si každej plete hysterii s rozčílením?
#936 Veronica_Z#909 fandapcd: No ty její zásady zrovna nejsou z nejpevnějších. Kromě toho jejího nevyjasněného vztahu k Oliverovi tu je i ta záležitost z Palmerem, kdy začít mu pomáhat jí trvalo asi půl epizody. S ní je to prostě hrozně často tam a zpátky. Nejhorší na celé té situaci je, že z toho úplně čiší jak se je scénáristi snaží rozdělit, aby se Oliver s Laurel mohli dát zase dohromady.
A Diggle si vždy stojí za svým ten tam neběhá od jednoho přesvědčení k druhému jako Felicity. Ten byl vždy tím, kdo držel Olivera při smyslech, ne Felicity.
Krásná ukázka silného ženského charakteru byla Moira. Té je skutečně škoda. Felicity se naproti tomu stala podle mě otrokem Olicity fanoušků.
#913 fandapcd #914 paule#909 fandapcd: Felicity reaguje hystericky, Diggle čeká na vysvětlení. V tom je rozdíl.
#912 fandapcd#908 migthedragon: Jenže přesně to, že je „normální člověk“ mezi psychopatama (jak řikáš), tak to je svým způsobem drží, jak to říct? při smyslech. Teď obecně. Fascinuje mě, že jakmile se ženská postava, dokáže postavit sama za sebe, za svoje přesvědčení či zásady, tak je hned označována jako blbka, otravná, atd. zkrátka bitch, ale pokud by ten samej názor jako měla ona zastával někdo jinej, třeba dejme tomu Diggle (což celkem i zastával), tak je to naprosto v pohodě. < To byla malinká odbočka k negativním komentům k Felicity. :D
#910 mkbn #911 migthedragon#907 fandapcd: No a přesně proto do toho týmu moc nesedí. Svým způsobem je dobře, že je tak uřvaná, protože je to přesně taková reakce, kterou by normální člověk kolem těchhle psychopatů měl mít :D. Jako jo já jsem rád, že je tam někdo, kdo přináší trochu odlehčení atmosféry, ale ona je takový ten klasický komixový charakter, který by se hodil do filmu o Flashovi, který vše zachrání. Ne do seriálu ve stylu Nolanovi trilogie o batmanovi, který se snaží brát sám sebe dost vážně.
#909 fandapcd#903 migthedragon: Tak ona neni vrah, nikdy nikoho nezabila, takže má pořád „čistou“ duši. Ne každej dokáže bejt pomalu masovej vrah.
#908 migthedragon#898 Veronica_Z: #902 fandapcd:
Souhlasím.
Laurel by som dal zabiť kým je ešte čas
#900 Kaledos:
Ano v suboji Slade vs Rash by vyhral Slade alebo by to skončilo nerozhodne
#934 Lumicko#902 fandapcd: Tak já třeba chápu proč se tak chová to jako jo, ale nic to nemění na tom, že s tím začíná být otravná.Spíš by se hodila do Flashe, kde nikoho nesejmou, ale vždyť ona se sesype pokaždé, když dojde na krev.
#901 tom99: A přesně proto mě ty poslední tři díly dost štvou. Tam z něj udělali trdlo jen aby mohla Laurel trochu zazářit a navodili tím takovou tu atmosféru, že jí tým potřebuje …
A podle proma na další díl se Oliver ukáže být stejné pako jako zbytek jeho týmu a nechá tam Laurel běhat kolem.
#907 fandapcd#898 Veronica_Z: Konečně někdo, kdo to pochopla. Souhlas. :( Felicity si jako jediná s Digglem stála za svým a necouvla.
#903 migthedragon #906 BaltikMně třeba přijde, že v prvních dílech třetí řady byl Roy schopnější než teď. Skákal, střílel, uměl se pohybovat. Teď mi přišel v posledních pár dílech jako totální neschopa…
Návrat Olivera se mi vůbec nevrátil. Oliver přijde za Malcolmem, který zrovna mlátí Bricka, a Malcolm se ani trošku nepozastaví, že Oliver žije a přežil souboj s Ra'sem. To samé platí u Digglea, Roye, Laurel. Jen Felicity udělala menší divadélko, které zase už bylo přitažené za vlasy.
P.S.: Ted Grant měl bojovat jako Ted Grant a ne jako Wildcat s přetáhnutou punčochou na hlavě…
#903 migthedragonTo tu sú ludia až tak naivný a myslia si, že Lance vevie kto je arrow ? Ved okolo toho chodí od prvej série kde Olivera zadrzal… OMG tomu to je dávno jasné len to nepovedal nahlas. On len hrá hlúpeho a z princípu to nechce povedať nahlas aby nezničil hrdinu. Važi si Arrowa ako niekoho kto x krát zachránil život jemu a jeho dcéram a drží jeho mesto v bezpečí… Je to menej osobné pre oboch ked sa spolu stýkaju len ako maskovaný hrdina a kapitán polície… Možno aj Thea to tuší. Ale to pochybujem. Merlin je Al Sa-Her a myslám si, že plánuje niečo velké pozná Oliverove schopnosti a možno aj tušil, že to Oliver prežije je dosť možné, že si to poistil alebo vie o Maseovi… Ved tým, že by Oliver zomrel by sa Malcolm dostal do smrtelného nebezpečia a myslím že by mu nepomohlo asi nič išli by po ňom vsetci. Možno aj sám Ras mu nechal malú šancu na prežitie aby oklamal Merlyna. A prosím vás prečo si myslíte, že Slade tajný agent miešaný so špeciálnymi jednotkami oháňajúci sa mačetou by vedel Olivera naučiť ako niekto kto dlhé roky žil v spolocnosti najnebezpecnejsich ludi sveta a ucil sa od majstrov?
#904 MatusBeresDiggle zůstane s Felicity u počítače zatímco Roy s Laurel jdou ztrestat tu povedenou partičku zločinců. Duo BC/Arsenal by bylo v pohodě, kdyby z Roye nedělali většího trotla než byl doteď. Znovu si neodpustili,aby ho Laurel zachránila. Ke scéně Olivera a Felicity nejde říct nic,oba mají pravdu.. No, ten epic boj byl vážně zábavnej . Ještě na ně dají detailnější záběr,aby jsme si těch zbraní opravdu všimli :-D Laurel je na tom s bojovým uměním lépe jak Wildcat… Malcolm se nechá lehce přemluvit,aby nezabíjel Bricka. Lance pozná Roye,kterého párkrát zatknul, ale Olivera, kterého zná kupu let nikoliv. A nepřijde mu ani trochu divný,že se Sara změnila (postavu rozhodně stejnou nemají)
Koukám,že to tentokrát pěkně schytala Felicity :-D Já naopak chápu,proč takto reagovala. Charakterově je takhle psaná už od 1.série – opustila Team Arrow , když si myslela, že se Oliver někoho chystá zabít ..ona svůj postoj nezměnila, to Oliver se změnil. Felicity beru jako srdce/morální pilíř týmu (mnohdy spolu s Digglem)a Oliverovo rozhodnutí ji naštvalo,zklamalo… Od první série pozorovala jak se Oliver mění z vražedného „vigilante“ na hrdinu. A nyní spolupracuje s nemilosrdným zabijákem, mužem zodpovědným za smrt všech těch lidí v Glades ( včetně smrti svého syna),mužem ,který je v podstatě odpovědný za smrt Olivera otce. Mužem, který udělal z jeho sestry vraha … a zabil ženu,kterou miloval. Po tomhle všem má být s touhle situací ihned v pohodě ? Jasně,chápu i Olivera proč do toho jde, ale je to seriál a musejí to trochu natahovat :-) :-D
#902 fandapcd #906 BaltikMa tiez dostalo ako sa rozbehli proti sebe tie 2 masy… a Brickov gang ma prevazne skoro kazdy zbran ale oni sa idu radsej mlatit s nimi pestami :D… Tiez absurdne ze Lance spozna Roya a Olivera nevie spoznat pritom Oliver je asi 100× viac obvious…