#712 geckax7: Najel jsi si vůbec na nějakou z těch stránek? Lidi přežili pády, kdy skákali z letadel stovky metrů vysoko a neotevřel se jim padák. A věř mi těm v pádu nic nebrzdilo :D a na té skále byl sníh, holé skály jsou kolem něj, ale on je na sněhu.
A tak jako tak nevíme jakým způsobem ho oživila. Jsem fakt zvědavý jestli to vysvětlí a nebo jako u Malcolma nad tím jen mávnou rukou a jdou dál bez vysvětlení.
#711 migthedragon: Sorry ale toto by smrtelnik neprezil :) kdyby tam bylo ze se o neco zachytil a zbrzdilo to ten pad na minimum (byla to hola „ostra“ skala) … Ale je to jen muj nazor a to me na tom zklamalo :( Kazdopadne jinak paradní dil !
Já jsem si hned myslela že ho zachrání Maseo, už jak se o něj bál a ten souboj mu vymlouval … on nespadl zase do takové hloubky, zachytil se na nějakém výběžku, nespadl z celé skály, trošku to zkreslilo…Oliver zachránil kdysi Tatsu, ona ted zachránila jeho .. přeci jenom Katana není jenom bojovnice s meči
Spadl tak 150metru minimalne a probodnutej… prezil wtf ? Co by asi z nej zbylo z takove výšky ? To me nejvic zklamalo toto… mohl spadnout nejak jinak a trochu realneji a ne toto …:/
#705 cihla: No pořád ještě nevíme jak ho vlastně přivedla zpátky. Ono to svým způsobem vyznělo jako by bylo po něm, když řekl, že šel za ní aby ho přivedla zpět.
pro mě rozuzlení jako hrom ..! na jednu stranu jsem zklamaný že nedojde na nějakého bájného učitele s lazarus pit, ale na druhou jsem to vážně nečekal :)
Teď se musím strašně smát. neb jsem se svoji teorii, že si Malcolm dojde osobně pro meč, kterým byl „zabit“ Oliver, měla jít k čertu :-D Haha!
A kdo pak to tam nad tím mečem asi tak stál :-D
To by mě taky zajímalo.. Jinak mohlo to být s tou jeho smrtí trochu napínavější, Maseo ho asi nenaučí jak porazit Ra´se, na to dle mého názoru nemá, tak mě zajímá jak to vymyslí :)
#712 geckax7: Najel jsi si vůbec na nějakou z těch stránek? Lidi přežili pády, kdy skákali z letadel stovky metrů vysoko a neotevřel se jim padák. A věř mi těm v pádu nic nebrzdilo :D a na té skále byl sníh, holé skály jsou kolem něj, ale on je na sněhu.
A tak jako tak nevíme jakým způsobem ho oživila. Jsem fakt zvědavý jestli to vysvětlí a nebo jako u Malcolma nad tím jen mávnou rukou a jdou dál bez vysvětlení.
Já z toho pochopila, že Oliver mrtvej byl… tak teď jste mě zmátli :D Musím počkat na titulky,možná mě něco uniklo.
#717 EdulinkaEhm, no… Co takhle třeba nahodit titulky?? :O
#699 SpoluzakCZ: Podle mě ho vůbec cvičit nebude.
#711 migthedragon: Sorry ale toto by smrtelnik neprezil :) kdyby tam bylo ze se o neco zachytil a zbrzdilo to ten pad na minimum (byla to hola „ostra“ skala) … Ale je to jen muj nazor a to me na tom zklamalo :( Kazdopadne jinak paradní dil !
#716 migthedragonSe mi líbí jak se tu každý tak dobře vyzná v anatomii člověka a přesně ví co se dá přežít a co nedá.
https://www.google.cz/search?…
Stačí si ale najet na google a najdete zprávy o lidech, kteří přežili například pád z letadla (jeden z nich je i v guinessově knize rekordů),
Hned 150m nevypadá jako tolik.
#712 geckax7Já jsem si hned myslela že ho zachrání Maseo, už jak se o něj bál a ten souboj mu vymlouval … on nespadl zase do takové hloubky, zachytil se na nějakém výběžku, nespadl z celé skály, trošku to zkreslilo…Oliver zachránil kdysi Tatsu, ona ted zachránila jeho .. přeci jenom Katana není jenom bojovnice s meči
Spadl tak 150metru minimalne a probodnutej… prezil wtf ? Co by asi z nej zbylo z takove výšky ? To me nejvic zklamalo toto… mohl spadnout nejak jinak a trochu realneji a ne toto …:/
#707 pindajara: No nevím mi přijde jako výhodnější ho nechat jako agenta v lize :D
Po tomhle konci bych se moc nedivil kdyby se Maseo přidal k Arrow Teamu. Ano vím, že je členem Ligy, ale to samé udělala Sára.
#708 migthedragon#705 cihla: No pořád ještě nevíme jak ho vlastně přivedla zpátky. Ono to svým způsobem vyznělo jako by bylo po něm, když řekl, že šel za ní aby ho přivedla zpět.
pro mě rozuzlení jako hrom ..! na jednu stranu jsem zklamaný že nedojde na nějakého bájného učitele s lazarus pit, ale na druhou jsem to vážně nečekal :)
#706 migthedragonTak nakonec mi přijde, že z nás všech teoretiků se netrefil nikdo :D
Teď se musím strašně smát. neb jsem se svoji teorii, že si Malcolm dojde osobně pro meč, kterým byl „zabit“ Oliver, měla jít k čertu :-D Haha!
#723 MatusBeresA kdo pak to tam nad tím mečem asi tak stál :-D
#15 maxf1: Ne jen parkour. Myslím, že ona ovládá i nějaká bojová umění. :)
no každopadně konec dilu jako vždy dech berouci jedna z lepších epizod 3 serie
no čistě teoreticky Tatsu by mohla, je to přece jenom „Katana“ s meči umí skvěle
#724 88To by mě taky zajímalo.. Jinak mohlo to být s tou jeho smrtí trochu napínavější, Maseo ho asi nenaučí jak porazit Ra´se, na to dle mého názoru nemá, tak mě zajímá jak to vymyslí :)
#713 maxf1Kde je teraz ten tupý Matúš neviem jak sa volá s jeho ešte hlúpejšou teóriou čo si vycucal z prsta z vymysleného webu?
třeba tam byl takový mráz že zamrz jak Captain America :D