Rád bych viděl ještě flashback sladea jak unikl z ostrova (myslím ten první, kdy mu Oliver probodl oko) a následnou přípravu na pomstu. Ale to bych chtěl asi moc :/:D
Teď jsem viděl rozhovor s Amellem, kde říkal, že ho zajímá Ray Palmer, hlavně protože spolu mají jen jednu scénu. A že spolu asi další mít nebudou, ledaže by se ukázal v Hong Kongu.
Nejvíc mě děsí to, že Lazarus dokáže člověka změnit po psychické stránce. Že Oliver změní chování, …toho se opravdu bojím. Stále mám před očima Smallvile, jak Clark Kent měl ty rudé oči a dělal věcí jinak, než je zdrávo.
Jedno víme, aspoň na 80% a to je že Olivera vyléčí Lazarus pit, ale stejně toho ještě hodně nevíme, třeba co přesně to s ním udělá, jak na to bude reagovat Ras, co bude s Merlynem, za jakých okolností se vrátí Slade atd. Podle mě se máme pořád na co těšit :D
Hodně z nás o Lazarus pit neví takže nevim no :O taky bych spíš aby to v seriálu byla " záhada" takový ty otázky…jak mu může být 600 let atd desilo by je to stejně jako Barryho schopnosti <3
#641 Veronica_Z: Nápodobně první série super druhá možná pár scén a 3. konečná no nemyslím si že bude zlepšení když na sebe hodí obleček a pujde do ulic… A Olicity jsem odpůrce stále ale to už bych se jen opakoval :)
#622 LostArrow: jojo, její vývoj je příšernej. Nepamatuju, že bych někdy takhle nesnášela tv postavu. Doufám,že po pauze se její postava zlepší. V první sérii měla světlé chvilky, ale pak nasadila tenhle svůj utrápený obličej a je to hrozný.. Na začátku jsem byla odpůrce Olicity, ale postupem času jsem změnila názor. Takže tohle pro mě není zklamání :-) Každému se líbí něco jiného…
Lazarus pit je první věc, která napadla většinu z nás… začínám si myslet, že nakonec z toho bude uplně něco jiného. Trochu mě v tom utvrzuje i Stephen na svém facebooku, kde napsal něco v tom smyslu, že by neprozradili jejich největší cliffhanger pár dní po odvysílání podzimního finále…
#636 LostArrow: Myslím to tak že ve stejným „vesmíru“ se nachází i Superman, Wonder woman nevim kdo ještě Green Lantern třeba :D prostě to tak je takže nějaký mirakuru atd je jeden způsob jak udělat ty hrdiny…nebo záporáky…ale jak se říká…každý hrdina je pouze tak dobrý jak dobré má nepřátele…kdyby neměl Flash někoho sobě rovného „viz The man in yeallow suit“ a kdyby proti Flashovi stáli záporáci jako Malcom,Deathstroke nebo Ras bylo by to nudný páč by nikdo nechtěl vidět jak jim nakope zadek během 10ti vteřin :D stejne tak kdyby byl Arrow proti RF nebo Tonymu „ten se železným tělem“ tak by neměl šanci a taky by to byla nuda :D
#654 téčko171: Ámen.
:D
„Kdo je u telefonu? Dejte mi Olicityho.“ „Olicity.“ Jděte už do prdele, kurva
#656 LostArrow:)
Rád bych viděl ještě flashback sladea jak unikl z ostrova (myslím ten první, kdy mu Oliver probodl oko) a následnou přípravu na pomstu. Ale to bych chtěl asi moc :/ :D
Teď jsem viděl rozhovor s Amellem, kde říkal, že ho zajímá Ray Palmer, hlavně protože spolu mají jen jednu scénu. A že spolu asi další mít nebudou, ledaže by se ukázal v Hong Kongu.
Eventulně by jej ještě mohlo uzdravit Mirakuru, ale taky to spíš vidím na Lazarus. :-)
15 díl už má jméno – Nanda Parbat
Shado sa vráti, to ona je ta tajomná postava ktorá našla Olivera na útese
#645 Veronica_Z: paráda, o tom jsem nevěděl. Tak v tom případě 99,9% (kdyby náhodou) :D
Nejvíc mě děsí to, že Lazarus dokáže člověka změnit po psychické stránce. Že Oliver změní chování, …toho se opravdu bojím. Stále mám před očima Smallvile, jak Clark Kent měl ty rudé oči a dělal věcí jinak, než je zdrávo.
#644 lksvcr: Kde jsi vzal těch 80% ? Už to někde potvrdili ?
#647 lksvcrJedno víme, aspoň na 80% a to je že Olivera vyléčí Lazarus pit, ale stejně toho ještě hodně nevíme, třeba co přesně to s ním udělá, jak na to bude reagovat Ras, co bude s Merlynem, za jakých okolností se vrátí Slade atd. Podle mě se máme pořád na co těšit :D
#645 Veronica_ZHodně z nás o Lazarus pit neví takže nevim no :O taky bych spíš aby to v seriálu byla " záhada" takový ty otázky…jak mu může být 600 let atd desilo by je to stejně jako Barryho schopnosti <3
#641 Veronica_Z: Nápodobně první série super druhá možná pár scén a 3. konečná no nemyslím si že bude zlepšení když na sebe hodí obleček a pujde do ulic… A Olicity jsem odpůrce stále ale to už bych se jen opakoval :)
#622 LostArrow: jojo, její vývoj je příšernej. Nepamatuju, že bych někdy takhle nesnášela tv postavu. Doufám,že po pauze se její postava zlepší. V první sérii měla světlé chvilky, ale pak nasadila tenhle svůj utrápený obličej a je to hrozný.. Na začátku jsem byla odpůrce Olicity, ale postupem času jsem změnila názor. Takže tohle pro mě není zklamání :-) Každému se líbí něco jiného…
#642 LostArrowLazarus pit je první věc, která napadla většinu z nás… začínám si myslet, že nakonec z toho bude uplně něco jiného. Trochu mě v tom utvrzuje i Stephen na svém facebooku, kde napsal něco v tom smyslu, že by neprozradili jejich největší cliffhanger pár dní po odvysílání podzimního finále…
Spíš doufám že získá jeho firmu z5 a Palmer zmizí né že by mi vadil jen nevidím jinej způsob jak by tu firmu mohl získat :D
A ještě se objeví Palmer v elektroobleku Doufám že mu Oliver aspoň vyhodí pojistky, když už nic.
#636 LostArrow: Myslím to tak že ve stejným „vesmíru“ se nachází i Superman, Wonder woman nevim kdo ještě Green Lantern třeba :D prostě to tak je takže nějaký mirakuru atd je jeden způsob jak udělat ty hrdiny…nebo záporáky…ale jak se říká…každý hrdina je pouze tak dobrý jak dobré má nepřátele…kdyby neměl Flash někoho sobě rovného „viz The man in yeallow suit“ a kdyby proti Flashovi stáli záporáci jako Malcom,Deathstroke nebo Ras bylo by to nudný páč by nikdo nechtěl vidět jak jim nakope zadek během 10ti vteřin :D stejne tak kdyby byl Arrow proti RF nebo Tonymu „ten se železným tělem“ tak by neměl šanci a taky by to byla nuda :D