Někde jsem četla, že Ray až bude Atom, že bude hrdina, ale že bude protivník Arrow, což moc nechápu, jestli bude taky hrdina, jak můžou být proti sobě v opozici, mohl by mi to prosím někdo vysvětlit? :)
No tá tvoja téoria zasa nie je až tak šialená. Možno by to aj bolo možné. Slade bol ako časovaná bomba, takže by som si to vedel predstaviť. Neviem síce presne aký má Nyssa vzťah so svojím otcom ale nechal by Ras zabiť jej priateľku? Prisahala, že pomsti Sárinu smrť. Kebyže to urobil jej otec a ona sa to dozvie tak by asi nebola nadšená. A ako bude reagovať na to že je Laurel 2. Black Canary? Každopádne by sa potom mohla na istý čas pripojiť k Oliverovi a naučiť Laurel bojovať. To je ale iba môj názor. Ale aj ja som už nečkový a teším sa ako to bude.
inak aj mna toto napadlo ze si ho najala liga. ale on by mal byt z mirakuru tak isto vylieceny nie? toerii je vela ale uz som nedockavy a chcem sa to dozvediet :)
#409 Mimo12: Upozorňuji, že toto je šílená teorie, která mě právě napadla, ale co když slade vysvobodila liga, za jednu protislužbu a to, že zabije sáru šípama?
To, že to urobil Roy mi príde ako blbosť. Hádzať po niekom šipy a následne že by ho to zabilo? No neviem, mne to príde divné aj keby ešte v sebe mal Mirakuru. Ten hlas mi ale vážne pripomínal Sladea. Ale prečo by použil šípy?
Slade to prostě není, smiřte se s tím, každej kdo umí používat mozek k tomu dojde…Slade se jednou vrátí, ať už v jakékoliv roli, ale takhle brzo je to naprostá hovadina, ale co vám je zbytečný něco vysvětlovat, já ve 13 letech taky nikoho neposlouchal
Musim uznat ze teoria so Sladom je dost dobra… Priklanam sa celkom k nej. To by vysvetlovalo preco bola Sara tak prekvapena ked tu osobu videla. A nemyslim ze mal Ras s tym nieco spolocne. Cize to bol Slade alebo niekto uplne neznamy.
No když jsem si četl synopsy crossovru mezi arrow a flashem, tak tam jsem se dočetl, že argus má tajemství o kterých neví ani digl a navíc malcoln řekl oliverovi, že se dá utéct z každého vězení, včetně toho na lian yu!!!#399 PatasEl:
Boha to jsou teorie se Sladem zase, tvůrci jasně řekli, že Slade teď nějakou dobu nebude vůbec v dění. A je to logický – to nejlepší z něj byl v minulé sérii a zas to chce změnu. Ani Malcolm to podle mě nebyl, zbytečně by na sebe upozornil. Je jasný, že vražda Sáry vyvolává teorie, ale ta se Sladem je přinejmenším přitažená za vlasy. Už to že by utekl z vězení by A.R.G.U.S. hned věděl a tím pádem i Oliver…
#393 Piere: Docela souhlasím ale už od smrti Sáry mě napadá jediný ;) Slade Wilson. jen si vzpomeň na to co říkal oliverovi na konci 2. serie ;) a ten hlas když říkal Ahoj Sáro dost podobný ale určitě to bude ta holka nebo Slade a je možný i že za tím stojí Ras jen si tu vraždu nechal „objednat“ ;) Merlyn to není proč by to dělal ;)
Někde jsem četla, že Ray až bude Atom, že bude hrdina, ale že bude protivník Arrow, což moc nechápu, jestli bude taky hrdina, jak můžou být proti sobě v opozici, mohl by mi to prosím někdo vysvětlit? :)
#417 Billy the Kid#413 etkrson: Si je vytvor sam, kdyz jsi tak chytrej.
#413 etkrson: si myslíš, že lidi nemají co na práci?
koukám že do titulků se nikdo moc nehrne, no konkurenční weby to jako vždy a stále častějc jistí :)
#414 Orea #415 Balthazar6 #418 LumickoNo tá tvoja téoria zasa nie je až tak šialená. Možno by to aj bolo možné. Slade bol ako časovaná bomba, takže by som si to vedel predstaviť. Neviem síce presne aký má Nyssa vzťah so svojím otcom ale nechal by Ras zabiť jej priateľku? Prisahala, že pomsti Sárinu smrť. Kebyže to urobil jej otec a ona sa to dozvie tak by asi nebola nadšená. A ako bude reagovať na to že je Laurel 2. Black Canary? Každopádne by sa potom mohla na istý čas pripojiť k Oliverovi a naučiť Laurel bojovať. To je ale iba môj názor. Ale aj ja som už nečkový a teším sa ako to bude.
inak aj mna toto napadlo ze si ho najala liga. ale on by mal byt z mirakuru tak isto vylieceny nie? toerii je vela ale uz som nedockavy a chcem sa to dozvediet :)
#409 Mimo12: Upozorňuji, že toto je šílená teorie, která mě právě napadla, ale co když slade vysvobodila liga, za jednu protislužbu a to, že zabije sáru šípama?
To, že to urobil Roy mi príde ako blbosť. Hádzať po niekom šipy a následne že by ho to zabilo? No neviem, mne to príde divné aj keby ešte v sebe mal Mirakuru. Ten hlas mi ale vážne pripomínal Sladea. Ale prečo by použil šípy?
#410 lksvcrJen říkám že je to jedna z možností a dokonce ji nevidím ani jako nejpravděpodobnější, ale je to pravděpodobné!!!#407 PatasEl:
Jo tak ji zabil Slade, všecky zabil Slade, s váma to nemá cenu
#408 lksvcr#405 lksvcr: Ano Slade se vrati v tehle rade serialu, ale z toho co psali tvurci serialu, to ale nebude v 1. polovine.
Pokud by sis četla články o tom co nás čeká ve třetí sérii tak bys věděla že se slade vrátí v této sérii a to velmi brzo!!!#404 PatasEl:
#406 Balthazar6Slade to prostě není, smiřte se s tím, každej kdo umí používat mozek k tomu dojde…Slade se jednou vrátí, ať už v jakékoliv roli, ale takhle brzo je to naprostá hovadina, ale co vám je zbytečný něco vysvětlovat, já ve 13 letech taky nikoho neposlouchal
#405 lksvcrMusim uznat ze teoria so Sladom je dost dobra… Priklanam sa celkom k nej. To by vysvetlovalo preco bola Sara tak prekvapena ked tu osobu videla. A nemyslim ze mal Ras s tym nieco spolocne. Cize to bol Slade alebo niekto uplne neznamy.
#399 PatasEl: Tak se hnedka nerozčiluj :) ať má kdokoliv jakoukoliv teorii už vrzo se to dozvíme :D nebo prostě v příštích dílech ;)
#399 PatasEl: Přesně ;)
No když jsem si četl synopsy crossovru mezi arrow a flashem, tak tam jsem se dočetl, že argus má tajemství o kterých neví ani digl a navíc malcoln řekl oliverovi, že se dá utéct z každého vězení, včetně toho na lian yu!!!#399 PatasEl:
Boha to jsou teorie se Sladem zase, tvůrci jasně řekli, že Slade teď nějakou dobu nebude vůbec v dění. A je to logický – to nejlepší z něj byl v minulé sérii a zas to chce změnu. Ani Malcolm to podle mě nebyl, zbytečně by na sebe upozornil. Je jasný, že vražda Sáry vyvolává teorie, ale ta se Sladem je přinejmenším přitažená za vlasy. Už to že by utekl z vězení by A.R.G.U.S. hned věděl a tím pádem i Oliver…
#400 lksvcr #401 LostArrow #402 placka341#393 Piere: Docela souhlasím ale už od smrti Sáry mě napadá jediný ;) Slade Wilson. jen si vzpomeň na to co říkal oliverovi na konci 2. serie ;) a ten hlas když říkal Ahoj Sáro dost podobný ale určitě to bude ta holka nebo Slade a je možný i že za tím stojí Ras jen si tu vraždu nechal „objednat“ ;) Merlyn to není proč by to dělal ;)
#396 LostArrow: No podle dění v druhé sérii bych řekl, že to je rozhodně hlavní postava.