jinak v dnešním díle byla Cupid vidět dvakrát bez „masky“, jednou když Laurel vycházela z tělocvičny a pak prošla za Digglovou dodávkou když jistil zadní vchod, možná tam byla i víckrát :_)
#373 LostArrow: přesně tak… „kostým-nekostým“ doufám, že už konečně Katie Cassidy začne předvádět na place něco adekvátního k představitelce hlavní-ženské role. Hrozný,jak mně dokázali Laurel zprotivit :-/ (prozatím)
#363 Onewinged: jn, taky si říkám, že je to na základě komiksu, kde to asi tak neřešili :-D ale stejně :-D
#362 LostArrow: no co na opravy, ale z čeho teďka žije? nemá prachy, nemá práci, takže Dig taky ne – z čeho živí rodinu? plus nákaldy na „provoz“ Arrowa – šípy a ostatní vychytávky :-P
#361 Orea: Mě štve že o to přišel celkově, že už to není zazobanec. Jinak až jim vyhoří ta jejich „klubovna“ kde vemou na opravy ?:D To se teprv budu smát :D
#359 millay24ify: jasně, chápu :-) já už jsem si tady na nelogičnosti docela zvykla, tak mi to ani nepřišlo :-D hlavně mě strašně iritovaly v minulé řadě ty záležitosti s Queen Consolidated.. jak o tu společnost přišli a tak.. nejsem přeborník na na americké obchodí právo, ale snad mají akcie, ne? jak jim to mohli jen tak sebrat a přivést je na mizinu? takže od té doby nad tím mávám rukou, jinak bych se na to nemohla dívat :-D
#356 Orea: Já vím, že ta scéna byla pro diváky, ale zrovna tyhle malé nelogické detaily mě trochu štvou:-) Ale zase nad šípem jsem se opravdu nepozastavila:-) Přijde mi že u tohoto typu seriálu, kdybych řešila reálnost provedení některých akcí ve skutečném životě, ani bych se na to nemohla dívat:-D Samotný princip seriálu je založen na tom, že budu předstírat, že chlapa co běhá se škraboškou a kapucí nikdo nepozná ani z metrové vzdálenosti. Já tyhle seriály beru jako takové oddechovky, takže pokud to nemá vyloženě velké logické chyby a díry v ději s nereálností akčních scén nemám nejmenší problém:-) Ale chápu, že jsou lidi co zase mají rádi ty akční scény, tak si těchto věcí všímají a hned jim to bije do očí.
Mne ten Merlynov pohľad pripadal skôr závistlivý, akoby tam aj on s nimi chcel byť, ako súčasť rodiny… A čo sa týka poslednej scény, tiež mi pripadá nereálne, aby Roy s takou silou hodil tie šípy, jedine, že by to bol ešte nejaký následok Miracuru… ale aj tak nedáva zmysel, prečo by práve on zabíjal Saru, takže akokoľvek, zodpovedný je určite niekto úplne iný.
mně je celkem jedno kdo zabil saru, nemusela jsem ji a vůbec mi nechybí, navíc i kdyby to byl roy, tak dost pochybuju, že by ho všichni zavrhli, když by vlastně za nic nemohl a byl jen „loutkou“ – takže by šli stejně po tom „loutkaři“.
dost trapný bylo, jak si laurel vybírala mikinu, zas nám tím něco cpou. Dig s miminem :-D Fel je prostě supr. Jen mám divný pocit z Merlyna, doufám, že nepoužívá Theu proti Oliverovi. a ray je prostě sympaťák, i kdyby byl vrahoun :-)
Další střílečka z luku, bezva… :-/ Proč si nepořídí luk rovnou i Laurel a Thea a Dig? pak by mohli uspořádat epickou přestřelku…
jinak v dnešním díle byla Cupid vidět dvakrát bez „masky“, jednou když Laurel vycházela z tělocvičny a pak prošla za Digglovou dodávkou když jistil zadní vchod, možná tam byla i víckrát :_)
#373 LostArrow: přesně tak… „kostým-nekostým“ doufám, že už konečně Katie Cassidy začne předvádět na place něco adekvátního k představitelce hlavní-ženské role. Hrozný,jak mně dokázali Laurel zprotivit :-/ (prozatím)
#372 Veronica_Z: Přesně :) Nehorázně mě to štve jak jsem psal už tam v první sérii krásná,chytrá právnička plná života a teď :X
#374 Veronica_Z…tak a v 10.epizodě se můžeme těšit na Laurel jako na BC ! Epic fail 3.série může začít
#373 LostArrow#369 Onewinged: A proto na ní byl naštvanej když si pořídila ten byt. Páč mu tím sebrala „pár“ doláčů. :D Kápli jsme na to! :D
spis si neco schoval stranou kdyz byl milionar a nebo mu pripsiva argus :D
#367 LostArrow: Taky bere peníze od Merlyna jako Thea ? :D
#371 LostArrow#366 Orea: Co ty víš, možná je Cupid vymahačka dluhů :D
#366 Orea: Třeba má tajnýho sponzora :D
#369 Onewinged#363 Onewinged: jn, taky si říkám, že je to na základě komiksu, kde to asi tak neřešili :-D ale stejně :-D
#362 LostArrow: no co na opravy, ale z čeho teďka žije? nemá prachy, nemá práci, takže Dig taky ne – z čeho živí rodinu? plus nákaldy na „provoz“ Arrowa – šípy a ostatní vychytávky :-P
#367 LostArrow #368 LostArrowsice nevim proc by to roy delal, ale nemuze to byt vedlejsi ucinek mirakuru?
#363 Onewinged: Běda jak nebude v 4 sérii zas zazobanec! Běda! :D :D
#362 LostArrow: Oliver přišel o své jmění i v komiksech na čas. Tak to chtěli asi napodobit :D
#364 LostArrow #366 Orea#361 Orea: Mě štve že o to přišel celkově, že už to není zazobanec. Jinak až jim vyhoří ta jejich „klubovna“ kde vemou na opravy ?:D To se teprv budu smát :D
#363 Onewinged #366 Orea#359 millay24ify: jasně, chápu :-) já už jsem si tady na nelogičnosti docela zvykla, tak mi to ani nepřišlo :-D hlavně mě strašně iritovaly v minulé řadě ty záležitosti s Queen Consolidated.. jak o tu společnost přišli a tak.. nejsem přeborník na na americké obchodí právo, ale snad mají akcie, ne? jak jim to mohli jen tak sebrat a přivést je na mizinu? takže od té doby nad tím mávám rukou, jinak bych se na to nemohla dívat :-D
#362 LostArrow#340 Lumicko: Podle mě jo :D
#356 Orea: Já vím, že ta scéna byla pro diváky, ale zrovna tyhle malé nelogické detaily mě trochu štvou:-) Ale zase nad šípem jsem se opravdu nepozastavila:-) Přijde mi že u tohoto typu seriálu, kdybych řešila reálnost provedení některých akcí ve skutečném životě, ani bych se na to nemohla dívat:-D Samotný princip seriálu je založen na tom, že budu předstírat, že chlapa co běhá se škraboškou a kapucí nikdo nepozná ani z metrové vzdálenosti. Já tyhle seriály beru jako takové oddechovky, takže pokud to nemá vyloženě velké logické chyby a díry v ději s nereálností akčních scén nemám nejmenší problém:-) Ale chápu, že jsou lidi co zase mají rádi ty akční scény, tak si těchto věcí všímají a hned jim to bije do očí.
#361 OreaMne ten Merlynov pohľad pripadal skôr závistlivý, akoby tam aj on s nimi chcel byť, ako súčasť rodiny… A čo sa týka poslednej scény, tiež mi pripadá nereálne, aby Roy s takou silou hodil tie šípy, jedine, že by to bol ešte nejaký následok Miracuru… ale aj tak nedáva zmysel, prečo by práve on zabíjal Saru, takže akokoľvek, zodpovedný je určite niekto úplne iný.
mně je celkem jedno kdo zabil saru, nemusela jsem ji a vůbec mi nechybí, navíc i kdyby to byl roy, tak dost pochybuju, že by ho všichni zavrhli, když by vlastně za nic nemohl a byl jen „loutkou“ – takže by šli stejně po tom „loutkaři“.
dost trapný bylo, jak si laurel vybírala mikinu, zas nám tím něco cpou. Dig s miminem :-D Fel je prostě supr. Jen mám divný pocit z Merlyna, doufám, že nepoužívá Theu proti Oliverovi. a ray je prostě sympaťák, i kdyby byl vrahoun :-)