Tak, zkouknul jsem a super jako kazda predchozi epizoda. Mamka od Felicity je stejne dobra jako je sama ona. Konec me fakt dostal, to ych teda necekal a normalne jsem ziral s otevrenou hu… pusou. Jestli je to pravda tak to bude jeste hodne pikantni.
#333 Red Viper: Vobec nie je pravda… Preco by to vobec robil… Nelogicka vec totalne… A on sa chce udobrit s arrowom alebo resp. nechce si ho postvat proti sebe atd… Sam hovoril ze je to uplne nelogicke ze by on zabil saru a je to pravda…
Teraz som si spomenul, že asi v 2 diely Berry bolal Oliverovi že sa zobudil a potrebuje sa stretnúť, ale v seriály sa ešte stále nestretli, nebude to náhodou priamo v jeho seriály Flash?
Musím říct, že jsem příjemně překvapen a díl byl pro mě skvělej ! Flashbacky z období Goth Felicity paráda. Skvělej casting pro matku Felicity. Pobavil jsem se, ale zároveň scény mezi Felicity a Donou byly plné pocitů.Podle mě skvěle zahrané od obou dam! Konec mě vyrazil dech – že by následky léku na Mirakuru? Tuším, že někdo z tvůrců i zmiňoval,že se v průběhu série dozvíme…Každopádně jsem zvědavej. Konečně dějová linka pro Roye. Doteď na mě působil trochu jako páté kolo u vozu. Na Theu se tuhle sérii opravdu těším… změna vzhledu ji opravdu prospěla a už teď vypadá jak badass :-D
#327 xmalinka: Tady nejde o to že by jí neměl rád, ale o to že „xmalinka“ říká že je mezi něma perfektní chemie a že se k sobě hodí :D Což musím nesouhlasit pořád jí mám jako jeho „mladší sestru“, kamarádku nebo něco takového. Ale určitě né jako holku. :D A právě proto mi nějaké Olicity stále neleze :X :o) Ale v jednom máš pravdu, je to věc názoru. :)
#326 Lumicko: Ach jájjj :D Je to vec nazoru.. Tebe sa mozno viac paci Laurel, ale mne napr. viac Felicity.. Okrem ineho, ze je to pekna a sympaticka herecka, tak v serialy ma celkom dobre hlasky ;)
som veľmi rad ze ne som jediny kto si vsimol znizujucej sa kvality serialu. Je to tak uz kazdy bude superhrdina vmeste. Ako to bolo uzastne prve 2 serie ci uz ostrov alebo sucastnot tak teraz ta China nic moc a mesto je itez nic moc! Zatial velmi slabe epizody!
Ja len tolko, ze vzdy sa najdu taki divaci, ktori kvituju nejake tie svoje pary v serialoch… Ja napr. patrim medzi nich a Olicity su pre mna lepsie riesenie akoby mal byt s Laurel !!!! To by uz bolo ake trapne ?!?!… Za mladi bol s Laurel a podvadzal ju s jej setrou Sarou.. Potom chodil so Sarou a po jej smrti keby aj neskor zacal chodit s Laurel by bola asi najhorsia chyba tvorcou.. Poslesna epka ma bavila viac ako predchadzajuca.. A nejak mi nieco v poslednej dobe na Arrow vadilo ale nevedela som to pomenovat. len po precitani vasich komentoc mi to trklo… PRILIS VELA LUDI CHCE BYT ZACHRANCOM !!! A fakticky do ich tajnej skrise chodia ako do pekarne na cerstve rohliky ;)
Nuž, mňa teda Ra´s al Ghul neohúril, čakala som niekoho, kto budí trochu väčší rešpekt :( Čo sa týka Raya, myslím si, že asi vyznáva podobnú filozofiu ako bývalý starosta Blood, že účel svätí prostriedky, asi mu naozaj ide o Starling city, ale ten pohľad na tie zbraňové systémy neveští nič dobrého. Čo sa týka Thei, Merlynov výcvik jej pomohol získať sebavedomie a potlačiť myšlienky na udalosti, ktoré sa stali v Starling city, a je k nemu vďaka tomu loajálna, ale nemyslím si, že má v pláne stať sa nejakým zabijakom či niečo podobné… jednoducho sa vrátila domov a snaží sa začať odznovu…som si však pomerne istá, že sa skôr či neskôr ocitne v situácii, keď si bude musieť vybrať, na čej strane stojí…
Palmer se mi líbí, navíc se mi líbí i s Fel, možná se z něj vyklube zmetek, ale stejně je to sympaťák #318 AndrewCollinJr: souhlas – to Royovo salto bylo strašně vynucený a trapný, další souhlas ohledně They a Laurel
jinak o tom Rasově ksichtu jsem to psala hlavně proto, že nás tak napínali kdo to bude, jak bude vypadat…i v promech a pak „dědek“ :-D vím, že je brzo soudit, ale pak to stejně nebude o ksichtu, ale o činech
jak jste tu psali oliver+malcolm proti lize by nemuselo byt špatné, ale spiš by mě zajimalo kdy nam Ra´s al Ghul ukaže pořadny boj, když je to ten demon
Díl bych shrnul jako jeden z těch lepších. Scéna Oliver/Nyssa/Malcolm se mně líbila. Narozdíl od toho salta co předvedl Roy, aby ochránil Theu :-D to bylo opravdu navíc..Doufám, že postupem času se i od Roye dočkámě nějaká vlastní akce. Zatím působí jako pomocník. Naivně jsem si myslel, že mně víc Laurel zhnusit nedokážou. Ale to, co předvádí v této sérii – to je panečku něco ! Nemůžu ji ani vidět,potřebovala by proplesknout a pak by se třeba probrala. Tahle postava se tvůrcům opravdu nepovedla. I když se mně moc nezdá to, že z téměř každé postavy chtějí mít bojovníka....... tak daleko radši se budu dívat na Theu než na Laurel. Celkem se i těším na její linii v této serii. I když se rozhodně nepovažuju za fanouška Olivera a Felicity, tak v tuto chvíli bohužel nemají jinou alternativu. Chemie mezi Oliverem a Laurel je nulová. A i kdyby jsme tohle nebrali v potaz, tak to zabili románkem se Sarou. Nehledě na to, že to vysílá CW a to přímo miluje komplikované vztahy. A tzv. Olicity se jim chytla a chtě/nechtě jim to vydělává. Takže pochybuju, že by byli uzavřená kapitola…ani Ray Palmer tohle podle mě nezmění…
#315 Freddy951: Bože to zas bude :X aspoň se možu psychicky připravit :D Já se těšil v první sérii jak bude s Laurel /to ještě byla normální :) /. A přesně tak mě to taky štve, přijde mi to přesně jak seriál Chuck s tou identitou. V prví sérii o něm věděli max 3 lidi a teď minimálně 20 -.-. Do „skrýše“ si každej chodí jak se mu zachce na „pokec“, z Laurel-chytré,sebevědomé,rozumné se stala zabedněná, „drsná“,důležitá „boxérka“. O Thea ani nemluvě. A pak tam ještě hodí nějaké „Olicity“ aby na tom vydělali. Aneb návod jak mě nasrat. :D
Tak, zkouknul jsem a super jako kazda predchozi epizoda. Mamka od Felicity je stejne dobra jako je sama ona. Konec me fakt dostal, to ych teda necekal a normalne jsem ziral s otevrenou hu… pusou. Jestli je to pravda tak to bude jeste hodne pikantni.
#338 Lumicko#333 Red Viper: Vobec nie je pravda… Preco by to vobec robil… Nelogicka vec totalne… A on sa chce udobrit s arrowom alebo resp. nechce si ho postvat proti sebe atd… Sam hovoril ze je to uplne nelogicke ze by on zabil saru a je to pravda…
Tie fotky k epizode S03E05 AKo stojí Malcolm v obleku a hovorí s Theou. Kde je táto scéna v epizóde?
Já sázím spíš na to že ho nějak zdrogoval Malcolm :D
#335 LumickoWtf Roy. To mu Ra´s vymazal mozek nebo co :D
#331 Borealis: No to setkání bylo v první episodě Flashe Do arrow se jím ho asi nechtělo dávat
Teraz som si spomenul, že asi v 2 diely Berry bolal Oliverovi že sa zobudil a potrebuje sa stretnúť, ale v seriály sa ešte stále nestretli, nebude to náhodou priamo v jeho seriály Flash?
#332 OnewingedMusím říct, že jsem příjemně překvapen a díl byl pro mě skvělej ! Flashbacky z období Goth Felicity paráda. Skvělej casting pro matku Felicity. Pobavil jsem se, ale zároveň scény mezi Felicity a Donou byly plné pocitů.Podle mě skvěle zahrané od obou dam! Konec mě vyrazil dech – že by následky léku na Mirakuru? Tuším, že někdo z tvůrců i zmiňoval,že se v průběhu série dozvíme…Každopádně jsem zvědavej. Konečně dějová linka pro Roye. Doteď na mě působil trochu jako páté kolo u vozu. Na Theu se tuhle sérii opravdu těším… změna vzhledu ji opravdu prospěla a už teď vypadá jak badass :-D
#328 LostArrow: +1111 :)
#327 xmalinka: Tady nejde o to že by jí neměl rád, ale o to že „xmalinka“ říká že je mezi něma perfektní chemie a že se k sobě hodí :D Což musím nesouhlasit pořád jí mám jako jeho „mladší sestru“, kamarádku nebo něco takového. Ale určitě né jako holku. :D A právě proto mi nějaké Olicity stále neleze :X :o) Ale v jednom máš pravdu, je to věc názoru. :)
#329 Lumicko#326 Lumicko: Ach jájjj :D Je to vec nazoru.. Tebe sa mozno viac paci Laurel, ale mne napr. viac Felicity.. Okrem ineho, ze je to pekna a sympaticka herecka, tak v serialy ma celkom dobre hlasky ;)
#328 LostArrow#324 xmalinka: Hej tak mi potom vysvetli tu perfektnu chemiu a preco Oliver a Felicity k sebe pasuju prosim :P
#327 xmalinkasom veľmi rad ze ne som jediny kto si vsimol znizujucej sa kvality serialu. Je to tak uz kazdy bude superhrdina vmeste. Ako to bolo uzastne prve 2 serie ci uz ostrov alebo sucastnot tak teraz ta China nic moc a mesto je itez nic moc! Zatial velmi slabe epizody!
Ja len tolko, ze vzdy sa najdu taki divaci, ktori kvituju nejake tie svoje pary v serialoch… Ja napr. patrim medzi nich a Olicity su pre mna lepsie riesenie akoby mal byt s Laurel !!!! To by uz bolo ake trapne ?!?!… Za mladi bol s Laurel a podvadzal ju s jej setrou Sarou.. Potom chodil so Sarou a po jej smrti keby aj neskor zacal chodit s Laurel by bola asi najhorsia chyba tvorcou.. Poslesna epka ma bavila viac ako predchadzajuca.. A nejak mi nieco v poslednej dobe na Arrow vadilo ale nevedela som to pomenovat. len po precitani vasich komentoc mi to trklo… PRILIS VELA LUDI CHCE BYT ZACHRANCOM !!! A fakticky do ich tajnej skrise chodia ako do pekarne na cerstve rohliky ;)
#326 Lumicko#319 Billy the Kid: V tom zimním finále by se měli pobít, ne ?
Nuž, mňa teda Ra´s al Ghul neohúril, čakala som niekoho, kto budí trochu väčší rešpekt :( Čo sa týka Raya, myslím si, že asi vyznáva podobnú filozofiu ako bývalý starosta Blood, že účel svätí prostriedky, asi mu naozaj ide o Starling city, ale ten pohľad na tie zbraňové systémy neveští nič dobrého. Čo sa týka Thei, Merlynov výcvik jej pomohol získať sebavedomie a potlačiť myšlienky na udalosti, ktoré sa stali v Starling city, a je k nemu vďaka tomu loajálna, ale nemyslím si, že má v pláne stať sa nejakým zabijakom či niečo podobné… jednoducho sa vrátila domov a snaží sa začať odznovu…som si však pomerne istá, že sa skôr či neskôr ocitne v situácii, keď si bude musieť vybrať, na čej strane stojí…
#319 Billy the Kid: Bol by to velmi rychli boj.. :D nejak si to neviem predstavit
Palmer se mi líbí, navíc se mi líbí i s Fel, možná se z něj vyklube zmetek, ale stejně je to sympaťák
#318 AndrewCollinJr: souhlas – to Royovo salto bylo strašně vynucený a trapný, další souhlas ohledně They a Laurel
jinak o tom Rasově ksichtu jsem to psala hlavně proto, že nás tak napínali kdo to bude, jak bude vypadat…i v promech a pak „dědek“ :-D vím, že je brzo soudit, ale pak to stejně nebude o ksichtu, ale o činech
jak jste tu psali oliver+malcolm proti lize by nemuselo byt špatné, ale spiš by mě zajimalo kdy nam Ra´s al Ghul ukaže pořadny boj, když je to ten demon
#321 Lumicko #323 BaltikDíl bych shrnul jako jeden z těch lepších. Scéna Oliver/Nyssa/Malcolm se mně líbila. Narozdíl od toho salta co předvedl Roy, aby ochránil Theu :-D to bylo opravdu navíc..Doufám, že postupem času se i od Roye dočkámě nějaká vlastní akce. Zatím působí jako pomocník. Naivně jsem si myslel, že mně víc Laurel zhnusit nedokážou. Ale to, co předvádí v této sérii – to je panečku něco ! Nemůžu ji ani vidět,potřebovala by proplesknout a pak by se třeba probrala. Tahle postava se tvůrcům opravdu nepovedla. I když se mně moc nezdá to, že z téměř každé postavy chtějí mít bojovníka....... tak daleko radši se budu dívat na Theu než na Laurel. Celkem se i těším na její linii v této serii. I když se rozhodně nepovažuju za fanouška Olivera a Felicity, tak v tuto chvíli bohužel nemají jinou alternativu. Chemie mezi Oliverem a Laurel je nulová. A i kdyby jsme tohle nebrali v potaz, tak to zabili románkem se Sarou. Nehledě na to, že to vysílá CW a to přímo miluje komplikované vztahy. A tzv. Olicity se jim chytla a chtě/nechtě jim to vydělává. Takže pochybuju, že by byli uzavřená kapitola…ani Ray Palmer tohle podle mě nezmění…
#320 anndy#315 Freddy951: Bože to zas bude :X aspoň se možu psychicky připravit :D Já se těšil v první sérii jak bude s Laurel /to ještě byla normální :) /. A přesně tak mě to taky štve, přijde mi to přesně jak seriál Chuck s tou identitou. V prví sérii o něm věděli max 3 lidi a teď minimálně 20 -.-. Do „skrýše“ si každej chodí jak se mu zachce na „pokec“, z Laurel-chytré,sebevědomé,rozumné se stala zabedněná, „drsná“,důležitá „boxérka“. O Thea ani nemluvě. A pak tam ještě hodí nějaké „Olicity“ aby na tom vydělali. Aneb návod jak mě nasrat. :D