a taky to jak od sleyda- mirakuru vojaci -dostali šipem s protilatkou ať už do nohy nebo do prsou tak okamžitě lehli a konec boje- a felicity bodne slayda do krku a on v pohodě bojuje dál- to taky asi kapku nedomysleli
#153 Lucyus: jj přesně tak, ale poprvé se o ostrově jakožto o crucible mluvilo v první sérii s Huntress. Pak o tom mluvil i s ním a možná i s někým dalším.
spíš je to narážka na díl 2×04 (crucible ) kde mu to do detailů vylíčil Sebastian , eště bych chtěl upozornit na chybu v překladu epizody Unthinkable – má to být Nemyslitelný :)
#140 AlohaAnty: Souhlasím no to stou Isabel bylo celkem rychlé a celý ten díl byl nějak moc zbrklý na mě.Jasně příprva na 3 sérii ale no šak jak jsem psal už dřív díl ušel ale přeplácaný no… :D
Oliver k Royovi: „Někdo, přítel, mi jednou řekl: Pkud přežiješ zkoušku ohněm udělá tě to silnějším.“ Že by spojitost s tou spáleninou, co má Oliver dole na zádech? To by mě zajímalo, co to bylo za přítele toto.
Možná tam byl ten rozdíl, že Count mohl ublížit Felicty, a proto se rozhodl ho zabít. Kdežto tady měl Sladea hezky svázanýho u sloupu, navíc už bez mirakuru, prakticky neškodnej…
No celej ten díl úplně ztratil smysl, když si člověk uvědomí, že Oliver už od svě „změny“ zabil 2 lidi. Counta a Cyruse Golda. Golda asi zabít musel, ale Counta ne.
Mě taky mrzelo Suicide Squad. Deathshot si tam jen štěkl, Bronze Tiger nikde a Diggel s Lylou tam vypouští daslší vězně, o kterých ani nevíme, co jsou zač. Vím, že 40 min. je málo času, ale než se snažit nam nacpat všechno, tak měli SS radši rovnou vynechat, než to takhle znehodnotit, a dát tomu pořádný prostor až v trojce.
tento díl mě docela zklamal, nebo spíš hlavní „zápletka“ – jak přelstít Sladea, to jim na to fakt skočil, fakt si nechal píchnout lék do krku? světlýma chvilkama byla Thea a Malcolm nebo bojový scény, když jim to šlo nějak lehce :-) Jak už to někdo psal – první, co mě napadlo jak jsem viděla Sladea v tom krimu – jak ho budou krmit :-D A ten konec – naprostá nechápačka…
#132 Freddy951: Nejtěžší Oliho rohnodnutí jsem pochopila spíš v tom, zda zabít Sladea či nikoliv. O jeho volbě, zda je vrahem nebo hrdinou byl tento díl.
#140 AlohaAnty: Tak ten boj v tunelu bych nevyčítal zase Oliver snad vždy dokázal zasadit těm supervojákům několik ran, než ho oni stihli zasáhnout. A tentokrát stačilo je jen jednou bodnout šípem s protilátkou a prakticky bylo po nich.
Taky mi to přišlo takové, až moc. Slade který má zvýšené schopnosti, by lék mirakuru vycítil. Ale jsem rád, že slade není mrtvý, a na 1000% se vrátí ve 3 serii. Ten poslední boj, mezi Oliverem a Sladem, taky nic moc reálného. :D Slade ruku jak Oliver tělo :D A konec Isabel taky moc rychlý, na to, že se tam objevovala tak často. Boj ze sladovou armádou taky k smíchu :D Oliver měl v předchozích dílech, co dělat s 1 chapem. Taky posekal 8 najednou :D
#138 zrzsat: To třeba mě ta samotná lest přišla v pohodě jen mi na ní vadili dvě věci. Počítali s tím, že někdo nemá nic lepšího na práci než dávat pozor na kamery v prázdném obydlí. A za druhé jak řekl přímo Sladovi, že právě odvedl jeho pozornost a Slade i přes to, že je to supervoják nedokázal nic udělat proti Felicity, která do něj bodla tu jehlu. Plán sám o sobě mi ale přišel celkem v pohodě, ale pokud vemete v úvahu vše co se odehrálo tak byl naprosto zbytečný. Už dříve dokázal na chvíli Sladea Oliver omráčit výbušnými šípy, ale teď ho to najednou nenapadlo … no radši se v tom nebudu příliš vrtat to asi každý seriál má takovéhle nelogičnosti.
Přijde mi, že většina z vás prostě nechápe, co se událo. Když Oliver řekl Felicity „I love you“, bylo to naplánované – nebo to alespoň vzápětí pochopila… Přijde mi, že celé to finále bylo hodně násilné… Od doby, co se Slade poprvé objevil v přítomnosti, je neustále desítky kroků před Oliverem – jako by prostě naprosto věděl kdo co udělá, včetně toho, že počítá se zničením města ze strany Amandy. Jaktože tedy neprokoukl takovou snadnou lest a nebyl opět pár kroků napřed? Přišlo mi to dost trapné a nucené, to měli autoři více rozpracovat… Přišlo by mi lepší, kdyby se v předchozích dvou epizodách o trochu méně věnovali zničení Olivera a o trochu více jeho „chápání situace“, které by pak vyvedlo v jeho vítězství… Thea bude mít velkou roli, dle mého… Ale docela dost se bojím zapracování Laurel alá hrdinky do příběhu. Bojím se, že to totálně podělají. Nezbývá ale než doufat…
Co se týče Sladea a jeho budoucnosti – dle mého se opět objeví nějaký mnohem větší a nebezpečnější protivník (mimozemšťané, mirakuru na druhou, Bůh,…), proti kterému bude muset Oliver Sladea osvobodit a spojit se i s Malcolmem, aby zachránil svět. Stejně tomu bylo i s Lawtonem a trošku i Malcolmem, ikdyž jsem myslel, že ve finále druhé série dostane M. více prostoru…
Agents of SHIELD bylo velkolepé finále ;) akčnost, nadsázka, humor… vše v dokonalé sibióze :) ale nechci ani nic zazlívat Arrowovi! Je to skvělý seriál ale tohle je PRVNÍ díl, který mě nebavil a musel jsem ho zkouknout na 2 části… V životě se mi tohle u Arrowa nestalo.. vždy jsem byl jak na trní a dokud nedoběhli poslední titulky tak jsem byl jak přilepenej… Pouze říkám svůj názor a nikoho nechci kritizovat ale finále AOS bylo 100×lepší jak finále 2.s Arrow…#134 Lukyn_N:
no .. u sladea bych tomu i věřil .. určitě v tý tajný službě kde byl před ostrovem měl nějakou průpravu na podobný věci :)
#157 Billy the Kida taky to jak od sleyda- mirakuru vojaci -dostali šipem s protilatkou ať už do nohy nebo do prsou tak okamžitě lehli a konec boje- a felicity bodne slayda do krku a on v pohodě bojuje dál- to taky asi kapku nedomysleli
#153 Lucyus: jj přesně tak, ale poprvé se o ostrově jakožto o crucible mluvilo v první sérii s Huntress. Pak o tom mluvil i s ním a možná i s někým dalším.
spíš je to narážka na díl 2×04 (crucible ) kde mu to do detailů vylíčil Sebastian , eště bych chtěl upozornit na chybu v překladu epizody Unthinkable – má to být Nemyslitelný :)
#154 migthedragon#150 pavik: Je to narážka na díly, kde mluví o ostrově jako o zkoušce ohněm (Huntress s ním o tom třeba mluví, že každého to změní jinak).
#140 AlohaAnty: Souhlasím no to stou Isabel bylo celkem rychlé a celý ten díl byl nějak moc zbrklý na mě.Jasně příprva na 3 sérii ale no šak jak jsem psal už dřív díl ušel ale přeplácaný no… :D
Oliver k Royovi: „Někdo, přítel, mi jednou řekl: Pkud přežiješ zkoušku ohněm udělá tě to silnějším.“ Že by spojitost s tou spáleninou, co má Oliver dole na zádech? To by mě zajímalo, co to bylo za přítele toto.
#152 migthedragonMožná tam byl ten rozdíl, že Count mohl ublížit Felicty, a proto se rozhodl ho zabít. Kdežto tady měl Sladea hezky svázanýho u sloupu, navíc už bez mirakuru, prakticky neškodnej…
#201 maxf1No celej ten díl úplně ztratil smysl, když si člověk uvědomí, že Oliver už od svě „změny“ zabil 2 lidi. Counta a Cyruse Golda. Golda asi zabít musel, ale Counta ne.
#146 pavik: Jo to mě taky zklamalo na deadshota jsem se těšil.
Mě taky mrzelo Suicide Squad. Deathshot si tam jen štěkl, Bronze Tiger nikde a Diggel s Lylou tam vypouští daslší vězně, o kterých ani nevíme, co jsou zač. Vím, že 40 min. je málo času, ale než se snažit nam nacpat všechno, tak měli SS radši rovnou vynechat, než to takhle znehodnotit, a dát tomu pořádný prostor až v trojce.
#147 migthedragontento díl mě docela zklamal, nebo spíš hlavní „zápletka“ – jak přelstít Sladea, to jim na to fakt skočil, fakt si nechal píchnout lék do krku? světlýma chvilkama byla Thea a Malcolm nebo bojový scény, když jim to šlo nějak lehce :-) Jak už to někdo psal – první, co mě napadlo jak jsem viděla Sladea v tom krimu – jak ho budou krmit :-D A ten konec – naprostá nechápačka…
#132 Freddy951: Nejtěžší Oliho rohnodnutí jsem pochopila spíš v tom, zda zabít Sladea či nikoliv. O jeho volbě, zda je vrahem nebo hrdinou byl tento díl.
#129 xdepp: To víš, někdo v práci může a někdo ne :-)
#140 AlohaAnty: Tak ten boj v tunelu bych nevyčítal zase Oliver snad vždy dokázal zasadit těm supervojákům několik ran, než ho oni stihli zasáhnout. A tentokrát stačilo je jen jednou bodnout šípem s protilátkou a prakticky bylo po nich.
#140 AlohaAnty: Tady*
Taky mi to přišlo takové, až moc. Slade který má zvýšené schopnosti, by lék mirakuru vycítil. Ale jsem rád, že slade není mrtvý, a na 1000% se vrátí ve 3 serii. Ten poslední boj, mezi Oliverem a Sladem, taky nic moc reálného. :D Slade ruku jak Oliver tělo :D A konec Isabel taky moc rychlý, na to, že se tam objevovala tak často. Boj ze sladovou armádou taky k smíchu :D Oliver měl v předchozích dílech, co dělat s 1 chapem. Taky posekal 8 najednou :D
#141 AlohaAnty #142 migthedragon #151 LostArrow#138 zrzsat: To třeba mě ta samotná lest přišla v pohodě jen mi na ní vadili dvě věci. Počítali s tím, že někdo nemá nic lepšího na práci než dávat pozor na kamery v prázdném obydlí. A za druhé jak řekl přímo Sladovi, že právě odvedl jeho pozornost a Slade i přes to, že je to supervoják nedokázal nic udělat proti Felicity, která do něj bodla tu jehlu. Plán sám o sobě mi ale přišel celkem v pohodě, ale pokud vemete v úvahu vše co se odehrálo tak byl naprosto zbytečný. Už dříve dokázal na chvíli Sladea Oliver omráčit výbušnými šípy, ale teď ho to najednou nenapadlo … no radši se v tom nebudu příliš vrtat to asi každý seriál má takovéhle nelogičnosti.
Přijde mi, že většina z vás prostě nechápe, co se událo. Když Oliver řekl Felicity „I love you“, bylo to naplánované – nebo to alespoň vzápětí pochopila… Přijde mi, že celé to finále bylo hodně násilné… Od doby, co se Slade poprvé objevil v přítomnosti, je neustále desítky kroků před Oliverem – jako by prostě naprosto věděl kdo co udělá, včetně toho, že počítá se zničením města ze strany Amandy. Jaktože tedy neprokoukl takovou snadnou lest a nebyl opět pár kroků napřed? Přišlo mi to dost trapné a nucené, to měli autoři více rozpracovat… Přišlo by mi lepší, kdyby se v předchozích dvou epizodách o trochu méně věnovali zničení Olivera a o trochu více jeho „chápání situace“, které by pak vyvedlo v jeho vítězství… Thea bude mít velkou roli, dle mého… Ale docela dost se bojím zapracování Laurel alá hrdinky do příběhu. Bojím se, že to totálně podělají. Nezbývá ale než doufat…
Co se týče Sladea a jeho budoucnosti – dle mého se opět objeví nějaký mnohem větší a nebezpečnější protivník (mimozemšťané, mirakuru na druhou, Bůh,…), proti kterému bude muset Oliver Sladea osvobodit a spojit se i s Malcolmem, aby zachránil svět. Stejně tomu bylo i s Lawtonem a trošku i Malcolmem, ikdyž jsem myslel, že ve finále druhé série dostane M. více prostoru…
ZS
#139 migthedragonAgents of SHIELD bylo velkolepé finále ;) akčnost, nadsázka, humor… vše v dokonalé sibióze :) ale nechci ani nic zazlívat Arrowovi! Je to skvělý seriál ale tohle je PRVNÍ díl, který mě nebavil a musel jsem ho zkouknout na 2 části… V životě se mi tohle u Arrowa nestalo.. vždy jsem byl jak na trní a dokud nedoběhli poslední titulky tak jsem byl jak přilepenej… Pouze říkám svůj názor a nikoho nechci kritizovat ale finále AOS bylo 100×lepší jak finále 2.s Arrow…#134 Lukyn_N: