Podle mě je to dost pod úroveň i od tvůrců. Nejspíš to skončí jako v 90% těchto případech a to tím, že jednoduše vystřelí 2× mimo ááááá střih :-).#54 TheDarkKnight:
#53 JBT: A ten můj post nebyl na tebe, to bylo věnováno těm archerům nahoře, špatně jsem klikl reagovat na tvůj příspěvek, omlouvám se.
TheDarkKnight8.5.2014 | 17:07:22
No, je to jeho velký nepřítel, ale v komiksech Arrowa neporazí v každém souboji. Jsem rád, že Malcom přežil, ale mohli alespoň jednou nechat Ollivera vyhrát. #49 Fruitdealer:
Jinak, co se týče They, by bylo dost trapný, kdyby Malcoma Olliver v tolika bojích neporazil, a pak ho Thea zastřelila pistolí a bylo po něm.
Právě naopak, seriál ukazuje, že Malcom MÁ být lepší/silnější než Arrow a jsem vcelku za to i rád, jelikož ztvárnění The Dark Archera v seriálu je výborný. #45 TheDarkKnight:
Nejsem žádný znalec komiksové verze a celkového lore, tak mě případně omluvte jestli to není pravda. Je to čistě jen můj názor.
#39 Emily84: Ano ale tak ona bola na tom ostrove proste berme to takto boly na ostrove staly sa znich nejaky superhrdinovia pravidla sa na nich nevztahuju no .. :D Dalšia vec je Ten výbuch by s toho šipy bu ju zabil na 100% buchlo to ako granat granat zabija do 20–50 metrov ona bola od toho vybuchu 3–5 metrov buchlo to do kamenov ktore musely letiet uplne všade a ked oliver našiel laurel tak mala mat hlavu na 15 časty a krv a jej vnutornosti po všetkych skalach v okoli … Proste som uplne do toho deju tak zažrany je to strašne napinave a potom sa nieco takeho stane a ja sa smejem 5 minut v kuse .. alebo plačem nad tou demenciou .
Já taky ne. A myslím že osoba s postavou Laurel by sice natáhla můj reflex. 30lb. ale sakra by jí bolely prsty a byla by ráda když by jí tětiva nekopla.
P. s.: co se reality lukostřelby týká. Z Oliverova luku si vystřelila i Sara (díl kde byl ten gangster Starosta). A i když ta je silná – aby natáhla 80lb je nepředstavitelné#37 kesuaus:
Emily84 Ja teda uz z luku strelam nejaku tu dobu mam 55lbs recurve a ked to daš aj silnejšiemu chlapovy z fitka tak sa mu trasu ruky a sotva to natiahne . Ano je to fikcia a šipy su digitalne ale fikcia neznamena ze to ma byt uplne nerealne :D Ak by to laurel natiahla tak ako to natiahle tak ten luk by bol uplne neškodny nehovoriac o tom kolko oliverovy trvalo dokim mohol natiahnut on luk . (na tom ostrove) ak este pametate ked buchal do tej vody . A laurel dokaže zrazu jednoducho natiahnut luk ktory je určite omnoho tachši? Aby som to dal do perspektivy compound luky ako ma oliver na lov zvierat mavaju okolo 80 libier ale mislim teda osobne ze oliver môže použivat aj silnejsie kedže je to „superhrdina“ ale ok dajme tomu že použiva 80 librovy luk to je približne 40KG .. Teraz uprimne videly ste njekedy taku slečinuku ako je ona zdvihnut jednou rukou 40KG činku ? :D Ja teda nie :D
Podle mě je to dost pod úroveň i od tvůrců. Nejspíš to skončí jako v 90% těchto případech a to tím, že jednoduše vystřelí 2× mimo ááááá střih :-).#54 TheDarkKnight:
#53 JBT: A ten můj post nebyl na tebe, to bylo věnováno těm archerům nahoře, špatně jsem klikl reagovat na tvůj příspěvek, omlouvám se.
No, je to jeho velký nepřítel, ale v komiksech Arrowa neporazí v každém souboji. Jsem rád, že Malcom přežil, ale mohli alespoň jednou nechat Ollivera vyhrát. #49 Fruitdealer:
Jinak, co se týče They, by bylo dost trapný, kdyby Malcoma Olliver v tolika bojích neporazil, a pak ho Thea zastřelila pistolí a bylo po něm.
#56 Fruitdealer#51 téčko171: #52 kiso1561: To byla ironie ;-)
#55 téčko171#50 JBT: Nie, pretože 98% ľudí to nezaujíma. :D
#53 JBT#50 JBT: Alespoň teď vy experti víte, jak se cítí lékaři při sledování Dr. House. Nebo právníci když čtou diskuze na novinkách.
#53 JBTNechce založit diskuzi „Nereálnost luku v seriálu Arrow“ ? :-D
#51 téčko171 #52 kiso1561Právě naopak, seriál ukazuje, že Malcom MÁ být lepší/silnější než Arrow a jsem vcelku za to i rád, jelikož ztvárnění The Dark Archera v seriálu je výborný. #45 TheDarkKnight:
Nejsem žádný znalec komiksové verze a celkového lore, tak mě případně omluvte jestli to není pravda. Je to čistě jen můj názor.
#54 TheDarkKnight#44 AlohaAnty: Kapitán nemůže zemřít :-D
#40 kesuaus: i to je možnost no nechme se překvapit
#44 AlohaAnty: V promu? Však tam není :D Teda né přesně on sou tam maskovaní týpci toď vše ;) Nemusí to být nutně on
Předposlední epizoda byla úžasná, ale trochu mi vadí, že tam Malcom je pořád jako lepší bojovník než Oliver.
#49 FruitdealerJinak malcolm mrtvý není, když je v promu na finale..
#46 LostArrow #48 awacs #66 Lukyn_NJak se pral Digl a isabel :D Uplně jiná osoba :D fakt ty střihy tragedie :D
Já si to na poprvé vychutnám a řeším to jindy #41 kesuaus:
#39 Emily84: Ano ale tak ona bola na tom ostrove proste berme to takto boly na ostrove staly sa znich nejaky superhrdinovia pravidla sa na nich nevztahuju no .. :D Dalšia vec je Ten výbuch by s toho šipy bu ju zabil na 100% buchlo to ako granat granat zabija do 20–50 metrov ona bola od toho vybuchu 3–5 metrov buchlo to do kamenov ktore musely letiet uplne všade a ked oliver našiel laurel tak mala mat hlavu na 15 časty a krv a jej vnutornosti po všetkych skalach v okoli … Proste som uplne do toho deju tak zažrany je to strašne napinave a potom sa nieco takeho stane a ja sa smejem 5 minut v kuse .. alebo plačem nad tou demenciou .
#42 Emily84#38 Billy the Kid: Podla mna ho zabila praveže on sa tam objavil len aby sa toto stalo , jeho pribeh mal bit už dávno ukončeny :D
#47 Billy the KidJá taky ne. A myslím že osoba s postavou Laurel by sice natáhla můj reflex. 30lb. ale sakra by jí bolely prsty a byla by ráda když by jí tětiva nekopla.
P. s.: co se reality lukostřelby týká. Z Oliverova luku si vystřelila i Sara (díl kde byl ten gangster Starosta). A i když ta je silná – aby natáhla 80lb je nepředstavitelné#37 kesuaus:
#41 kesuaus#36 Darian: taky si myslim že malcolma nezabila on se tam po dlouhe době objevi, a oni by ho hned zabili to je nerealne i od tvurcu serialu
#40 kesuausEmily84 Ja teda uz z luku strelam nejaku tu dobu mam 55lbs recurve a ked to daš aj silnejšiemu chlapovy z fitka tak sa mu trasu ruky a sotva to natiahne . Ano je to fikcia a šipy su digitalne ale fikcia neznamena ze to ma byt uplne nerealne :D Ak by to laurel natiahla tak ako to natiahle tak ten luk by bol uplne neškodny nehovoriac o tom kolko oliverovy trvalo dokim mohol natiahnut on luk . (na tom ostrove) ak este pametate ked buchal do tej vody . A laurel dokaže zrazu jednoducho natiahnut luk ktory je určite omnoho tachši? Aby som to dal do perspektivy compound luky ako ma oliver na lov zvierat mavaju okolo 80 libier ale mislim teda osobne ze oliver môže použivat aj silnejsie kedže je to „superhrdina“ ale ok dajme tomu že použiva 80 librovy luk to je približne 40KG .. Teraz uprimne videly ste njekedy taku slečinuku ako je ona zdvihnut jednou rukou 40KG činku ? :D Ja teda nie :D
#39 Emily84